Spínaný zdroj 1500W
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Zdravím, mám na prodej dva špičkové spínané zdroje 1500 W značky Emerson.
Jsou nové, pouze odzkoušené na funkčnost, z nerealizovaného projektu.
Jeden má napětí 27V DC a druhý má 54V DC, rozměry pouze 133 x 85 x 279 mm 2.5Kg.
Mají skvělou filtraci, zvlnění do 2mV a ovládané DSP procesorem.
Možno použít pro napájení driverů CNC.
Cena 4000 Kč / ks
V případě zájmu pište prosím SZ.
Jsou nové, pouze odzkoušené na funkčnost, z nerealizovaného projektu.
Jeden má napětí 27V DC a druhý má 54V DC, rozměry pouze 133 x 85 x 279 mm 2.5Kg.
Mají skvělou filtraci, zvlnění do 2mV a ovládané DSP procesorem.
Možno použít pro napájení driverů CNC.
Cena 4000 Kč / ks
V případě zájmu pište prosím SZ.
To nemá nějaký typový označení (SVA 226 046/2 to asi nebude?)? Příp. rovnou datasheet? Btw. ten první má -54V, což může být v případě, že není výstupní zem plovoucí, trochu problém.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Mám k tomu jen tenhle dokument viz příloha. Zem by měla být plovoucí, není spojena s ničím a naměřím +54V . Obal je uzemněný pouze na vstupním napájení.
- Přílohy
-
- Emerson-R24-1500W.pdf
- (171.97 KiB) Staženo 740 x
podrz mi do vecera tu 54 . nejsem u compu tak jak budu mrknu na to zda by mi to vyhovovalo.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz