Upínací desky, kostky - ZRUŠENO
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Nabídka zrušená!
Naposledy upravil(a) 1asv dne 1. 5. 2015, 1:48, celkem upraveno 1 x.
Takže do zítřka není volného zatím nic.
1. Ve 12:35 mi psal Robokop, že se zítra zastaví a vybere si a poté upřesním co zbylo.
2. Ve 13:02 Koukolv si zamluvil desku 180x360x30mm (zbyde-li)
3. 13:16 Jova tutéž desku, ale ta tedy už není
4. 13:57 Koren 2 ks desky 240 x 180 x 30 (zbydou-li)
1. Ve 12:35 mi psal Robokop, že se zítra zastaví a vybere si a poté upřesním co zbylo.
2. Ve 13:02 Koukolv si zamluvil desku 180x360x30mm (zbyde-li)
3. 13:16 Jova tutéž desku, ale ta tedy už není
4. 13:57 Koren 2 ks desky 240 x 180 x 30 (zbydou-li)
- skodamotor
- Kontaktovat uživatele:
Poslal jsem SZ díky za info Stepan
-
- Kontaktovat uživatele:
pokud zbyly, vzal bych si obě kostky 120x90x60
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vzal jsem vse co se hodi neco jsem tam nechal na co uz nebyli penize. Takze jsem zdaleka nebral vse. Prosim 1asv o aktualizaci.
Do konce tydne asi jeste budu mit cestu tak muzu priblizit nektere ty veci do prahy.
Do konce tydne asi jeste budu mit cestu tak muzu priblizit nektere ty veci do prahy.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Zrušeno
Naposledy upravil(a) 1asv dne 1. 5. 2015, 1:49, celkem upraveno 1 x.
Zrušeno
Naposledy upravil(a) 1asv dne 1. 5. 2015, 1:50, celkem upraveno 2 x.
Zrušeno
Naposledy upravil(a) 1asv dne 1. 5. 2015, 1:50, celkem upraveno 1 x.