Editace postprocesoru

Odpovědět
Tony33
Příspěvky: 8
Registrován: 6. 3. 2013, 4:25

5. 5. 2015, 11:04

Zdravim,
potřeboval bych upravit jeden postprocesor s koncovkou .pst, jenom nějaké odjezdy, ale po spuštění např. v poznámkovém bloku se zobrazí hatmatilka (něco takového: vmTÔlTÔŻvë <=@<lě@ě! <ChNůmTŐ@jNűmTŘ<BŻNvmTŮ@iNúmT×> lTŃhNůmTŐ@lTÓj) v jakém editoru se dá spustit aby se zobrazil zdrojový kód? přejmenování koncovky na .txt nepomohlo. Děkuji
Uživatelský avatar
martasg1
Sponzor fora
Příspěvky: 1472
Registrován: 17. 12. 2010, 3:42

5. 5. 2015, 1:19

Zřejmě je to již zkompilovaný postprocesor.
Editovat se dá pouze zdrojový kód.
A hlavně je to pro různé programy různé :)
Protože to co popisuji platí pro GibsCAM a nemusí to platit jinde.

Co máš za soft?
HSC centrum Schaublin 43-CNC - 4 osy H/V, Mazak FJV 25, Hitachi Seiki HT20SII
Tony33
Příspěvky: 8
Registrován: 6. 3. 2013, 4:25

5. 5. 2015, 1:50

Právě gibscam to jsem zapomněl poznamenat, takže tam zbývá si akorat vyžádat od programatora co psal postprocesor aby zaslal i zdroják.
Uživatelský avatar
martasg1
Sponzor fora
Příspěvky: 1472
Registrován: 17. 12. 2010, 3:42

5. 5. 2015, 1:55

No a pak mít ještě překladač :)

Jinak pokud ten Gibs máš legálně tak ti to určitě T-support (dodavatel Gibsu) upraví zdarma nebo pošle zdroják i překladač.

Pokud máš pirátskou kopii tak ti asi programátor zdroják nepošle... a budeš se muset spokojit s nějakým univerzálním postprocesorem.
HSC centrum Schaublin 43-CNC - 4 osy H/V, Mazak FJV 25, Hitachi Seiki HT20SII
Tony33
Příspěvky: 8
Registrován: 6. 3. 2013, 4:25

5. 5. 2015, 2:01

Jo mame to legálně od t-supportu. Dik napíšu jim ať mi to pošlou.
kutilak
Příspěvky: 107
Registrován: 20. 6. 2013, 11:57

5. 5. 2015, 4:26

najde se tu někdo komu když pošlu postproces v texťáku tak že mi odemkne čtvrtou osu ?.. je tam nějak definovaná co jsem se koukal ale postproces mi vůbec nepřekládá data pro čtvrtou osu ..
Odpovědět

Zpět na „postprocesory“