Nenašel by někdo něco jako na fotce?Od barvy být nemusí (ale klidně může)...

nejsi stary dedek, to bych ja musel byt takyelbarto píše:Docela Karla chapu. Obrabec ci mehaanik potrebuje v dilne ci garazi hudebni pohodu. Ceska radia jsou doslova kyblem hudebnich sracek, okorenenych 50 procenty nejstupidnesji reklamy. Radio 1 se neda poslouchat cely den, pokud u toho obrabec nezapali brcko. Posledni rozumne radio Beat uz reklamou tez nesetri a moudra Pepy Labuse, Dana Kohouta ci nove posily Vejvodaka se nedaji poslochat vecne. Navic nemusim 100x denne slyset, kde muzu objednat hrnecek ci jinou straslivou reklamni cetku. Ano je mozne, ze uz jsem protivny dedek. Naposledy jsem doslova vystriknul, kdyz mi komerni radio zacalo trestat Justinem Bieberem. Bohuzel pri skoku, ktery mel zneskodnit radio jsem prehlednul a rozlil plechovku barvy. Zaver je jasny, hudebni produkci v dilne nelze podcenovat
Pokud se nemýlím, dosud to je jinak i bez popravy:bu_bu píše:...Ale třeba to není pravda, kdyžtak mě popravte ...
Ono je to do dílny doma v baráčku...Co se týká kvality rádií mluvíte mi z duše,nejhorší je že nechytám ani ten BEAT (jakkoli už taky stojí za prd...).Tak chci mít nějakou možnost pustit si něco dle vlastního vkusu,aspoň občas.bu_bu píše:Vím že jsem to blbě napsal ( jenže starej dědek, jedny vokna na hnůj a druhý do lesa, líp to holt už neumím... co po mě taky kdo může chtít, no ...) pouze jsem se snažil jemně naznačit, že psát veřejně o rádiu v dílně v téhle době a v tomhle hajzlstátě mi nepřipadá jako úplně ten nejlepší nápad, omlouvám seHonzaCh píše:[*]Podnikatel platí za každé rádio. Máš rádio v dílně i v kanclu? Tak cvajmal. Máš služební PC s TV kartou (která určitě umí FM nebo přijímat rádio z DVB multiplexů), protože se živíš grabováním videa z VHS kazet? Tak platíš za TV i rádio…[*]A co tak služební auto (s autorádiem)? Odpověď je nasnadě…výpalné za každé.[/list]
Tož, asi tak… Zadarmo ani Býbr neblije, i když si myslím, že by spíš posluchačům měli připlácet za ty sračky, co nám vesměs pouštejí. Platí se za vlastnictví rádia, ani ho nemusíš pouštět.