Rukavice ma motorku:

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
elbarto

26. 4. 2016, 5:09

Objednane XXL a stejne jsou mi na moje kladiva male. Pro borce s vetsi hnatou, ale netlustymi prsty. Za cenu nakladu a DHL 450kus nebo vsechny za 1 tis.. Pokud nebude nikdo chtit upajznu jim prsty a nejak se do nich proste nacpu. Zpracovani pekny. Nabizim pouze tady a na traktorech. Ty KTM jsou oranzove, muj china fotak orange fotit zrejme nedokaze.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Borin
Kontaktovat uživatele:

26. 4. 2016, 6:58

Taky se přidám... prodám 5x trenky, různé barvy, značka : táhnou mě na kulích :lol: Sorry, ale nedalo mi to :lol: :lol: :lol:
Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...
Thomeeque

26. 4. 2016, 9:08

Borin píše:Taky se přidám... prodám 5x trenky, různé barvy, značka : táhnou mě na kulích :lol: Sorry, ale nedalo mi to :lol: :lol: :lol:
Upajcni je :)
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
fmodel
Kontaktovat uživatele:

26. 4. 2016, 9:29

trenky nebo radši kulky ?? :D
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Borin
Kontaktovat uživatele:

27. 4. 2016, 6:53

Ty ještě budu potřebovat... možná :lol:
Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...
elbarto

27. 4. 2016, 7:29

Jo,jo, mate pravdu, nepatri to sem. Jen jsem linej to davat na Bazos, uplne otevrene to priznavam :-) Pokud to nekoho vylozene irituje, tak mi to klido smazte.
elbarto

27. 4. 2016, 8:24

Rukavice na tretim fotu prodane.
Thomeeque

27. 4. 2016, 9:27

elbarto píše:Jo,jo, mate pravdu, nepatri to sem. Jen jsem linej to davat na Bazos, uplne otevrene to priznavam :-) Pokud to nekoho vylozene irituje, tak mi to klido smazte.
Mě to tady nevadí, občas bych taky nabídl něco mimo obor, protože tady mám pocit, že to nenabízim úplně cizím lidem. Možná by se tu dala udělat sekce "Blešárna" nebo něco takovýho..
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Avenger

27. 4. 2016, 1:37

elbarto píše:Jo,jo, mate pravdu, nepatri to sem. Jen jsem linej to davat na Bazos, uplne otevrene to priznavam :-) Pokud to nekoho vylozene irituje, tak mi to klido smazte.
Stačí přejmenovat vlákno na "Dílenské rukavice vhodné i na motorku". :P
Tomáš Svoboda

27. 4. 2016, 3:17

Jinak stačí dát rukavice na bílé pozadí , foťák zrovna usoudil že té červené v obrázku je tam nějak moc a stáhl ji :)
Josef
Sponzor fora

27. 4. 2016, 4:00

Borin píše:Ty ještě budu potřebovat... možná :lol:
No, já znám jednoho, co si je upicnul, když byli pod obraz (říká se, že i sjetí) cca před 35 lety a žije bez nich dodnes. Jeho otec byl tehdy krajský tajemník komárů. Když se jeho manželka ptala doktora, zda syn bude moci milovat, tak doktor (neznaje o koho jde) prohlásil, že jedině Sovětský svaz a byl průser na světě.
A má od bab pokoj do konce života, je nevydíratelný.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“