KUKA KR150

Odpovědět
tarvisio
Příspěvky: 246
Registrován: 25. 10. 2013, 3:11

27. 5. 2016, 7:51

Zdravím,

mám dotaz jestli pracuje někdo s robotmi KUKA.
Zajímá mě jaký je rozdíl v systému KRC1 a KRC3.

Předpokládám, že KRC3 je novější nebo má více možností ?
Začínám pracovat s těmito roboty jako začátečník.

Zde je dobré fórum pokud se tímto někdo zabývá http://www.robot-forum.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Luboš
rbshooter
Příspěvky: 12
Registrován: 2. 3. 2015, 8:36

31. 5. 2016, 12:05

Krc1 je takovej zaklad
krc3 je málo dostupné a pry se na to špatně shaní díly
krc2 je dosti rozšířený hodě robotu opustilo fabriky a je to mezi lidma
krc4 je součastná verze nových robotu
tarvisio
Příspěvky: 246
Registrován: 25. 10. 2013, 3:11

31. 5. 2016, 12:59

Díky za info.

Sháním jestli se dají někde levně koupit napájecí a datové kabely ke KRC1 spolu s KR150.

V dokumentech k robotům se nikde nepíše jaké to jsou konektory, jinak by šlo si kabely vyrobit.
Zda to jsou speciální konektory pro KUKA, nebo jsou i dostupné.

Vy děláte kuka roboty ?

Luboš
rbshooter
Příspěvky: 12
Registrován: 2. 3. 2015, 8:36

6. 6. 2016, 11:16

ne jsou to harting konektory
tarvisio
Příspěvky: 246
Registrován: 25. 10. 2013, 3:11

21. 9. 2016, 7:43

Díky máme to už omrklý. Budeme kupovat nějaké roboty 150ty ...
tarvisio
Příspěvky: 246
Registrován: 25. 10. 2013, 3:11

9. 6. 2017, 6:18

Nepracujete někdo s roboty KUKA ???

Mám KUKA KR150, KRC1 , rok 1999 a potřeboval bych pomoct s některými věcmi. Jsem začátečník a snažím se to programovat od jednoduchých věcí - přemišťování věcí z místa na místo.

Hledám někoho kdo by byl ochotný přijet k nám a ukázat nějaké základy ohledně programování a podobně. Samozřejmě ne zadarmo.
Máme DeviceNet, který bych potřeboval spojit s robotem aby bylo možné používat Vstupy/Výstupy.

Jestli se někdo ozve tak budu rád :wink:

Luboš
Odpovědět

Zpět na „roboti a manipulatory“