H2 Controller

hopik
Příspěvky: 241
Registrován: 11. 9. 2006, 3:30
Bydliště: Ružomberok

26. 2. 2009, 5:32

jančo píše:Najlepšie je zapojiť jeden ako motor "A" a druhý ako motor "D" a potom v Machu vyznačíš v " Slave Axis " X a A
Mam aj Ninos a v tom sa to nastavit neda.
Pupak
Příspěvky: 1458
Registrován: 28. 8. 2006, 8:12
Kontaktovat uživatele:

26. 2. 2009, 6:41

Tak jsem dnes take vyzkousel tento driver. Rekl bych,ze rizeni motoru je dobre,driver se nadmerne nehreje a celkove na me pusobi dobrym dojmem. Jedina vyhrada je absence Enable/Disable pro vrechny osy. Pro pouziti manualnich tocitek dost potrebna vec.Kdybych mohl doporucit zmenu,tak bych udelal ten globalni En/Dis a vsechno galvanicky oddelil pres optrony. Pak by to opravdu nemelo chybu a pripadne navyseni ceny by bylo urcite akceptovatelne.
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
Příspěvky: 16055
Registrován: 10. 7. 2006, 12:12
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

26. 2. 2009, 6:51

na nanualni toceni je preci rucni kolecko MPG
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Raninko
Příspěvky: 83
Registrován: 4. 10. 2009, 7:56
Bydliště: Kezmarok

26. 10. 2009, 10:30

Pavelono tak ako vyskušane beži to napiš o h2 niečo je dobra cena len či to aj tak dobre funguje ako stoji
Uživatelský avatar
Pavelono
Sponzor fora
Příspěvky: 399
Registrován: 28. 1. 2008, 1:18
Bydliště: Sokolov
Kontaktovat uživatele:

27. 10. 2009, 7:51

Ahoj jeste nevim ted to teprv dokoncuju, to vis ja pres leto nedelam :wink: Ale jiz Pupak tady uvadel jak se to chova takze asi dobry :wink: Ale urcite je to driver za hodne dobrou cenu si myslim.
kiko01
Příspěvky: 462
Registrován: 27. 10. 2008, 9:06
Bydliště: Martin,Slovakia
Kontaktovat uživatele:

27. 10. 2009, 9:47

ja som to skusal len s motormi na stole a fakcilo to myslim OK, inak zaujimave ze aj ked sa motory tocili na prazdno,alebo stali,tak aj po polhodine boli uplne studene...
jančo
Příspěvky: 58
Registrován: 17. 7. 2006, 12:14
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

27. 10. 2009, 1:48

Tu sú ohlasy Nemeckých zákazníkov:

http://feedback.ebay.de/ws/eBayISAPI.dl ... ckAsSeller
www.cnc1.eu
www.gravirovanie.sk/01UVOD.htm
hopik
Příspěvky: 241
Registrován: 11. 9. 2006, 3:30
Bydliště: Ružomberok

10. 1. 2010, 4:17

Mam na frezke controler H2. Zatial som spokojny.
Dnes som vypol comp skor ako kontroler /zabudol som/, ked som na to prisiel ze kontroler este bezi, vypol som vypinac a sam sa zapol comp.

Neskusal som to druhy raz aby som si to potvrdil/bal som sa/, ale toto ma poriadne zaskocilo.
Nevie niekto kde je problem? mozno zemnenie? alebo?
Radsej budem 7h rozmyslat a 1h pracovat ako opacne
Uživatelský avatar
existpierre
Příspěvky: 136
Registrován: 29. 11. 2009, 2:09

10. 1. 2010, 6:24

chjaj a co ludia co maju notas bez LPT :( nie je mozne toto nejak prepojit napriklad s arduinom a ovladat cez USB ? keby sa to uz aj pre usb zacalo vyrabat tak nevaham
lopollopol
Příspěvky: 112
Registrován: 22. 10. 2008, 6:21

12. 3. 2010, 7:18

Utáhne mě to i 4x4Nm motory 34SM080-050-8W-xx-xx-4,0 ?
Uživatelský avatar
Pavelono
Sponzor fora
Příspěvky: 399
Registrován: 28. 1. 2008, 1:18
Bydliště: Sokolov
Kontaktovat uživatele:

12. 3. 2010, 7:33

lopollopol píše:Utáhne mě to i 4x4Nm motory 34SM080-050-8W-xx-xx-4,0 ?
Ahoj utahne ale ne stakovou dynamikou jak by mel. Na takovehle KM motory by to chtelo uz asi jiny driver. Predpokladam ze ty KM motory nebudou tahat nejakou hracku.
kiko01
Příspěvky: 462
Registrován: 27. 10. 2008, 9:06
Bydliště: Martin,Slovakia
Kontaktovat uživatele:

12. 3. 2010, 9:01

na silnejsie motory je nezmysel pouzivat H2 kontroler, pretoze uz len to napetie 35V je slabe na nejaku lepsiu dynamiku, a obmedzenie prudu na 3,5A ti tiez nepomoze... uvedom si, ze za 200€ uz mas 3ks M752, co ma dvakrat vysseie hodnoty U a I... a lepsie MKK a krivku prudu, takze podla mna je H2 dobra do 2Nm, inak uz nie...
hopik
Příspěvky: 241
Registrován: 11. 9. 2006, 3:30
Bydliště: Ružomberok

12. 3. 2010, 10:00

kiko01 píše:na silnejsie motory je nezmysel pouzivat H2 kontroler, pretoze uz len to napetie 35V je slabe na nejaku lepsiu dynamiku, a obmedzenie prudu na 3,5A ti tiez nepomoze... uvedom si, ze za 200€ uz mas 3ks M752, co ma dvakrat vysseie hodnoty U a I... a lepsie MKK a krivku prudu, takze podla mna je H2 dobra do 2Nm, inak uz nie...
suhlasim, H2 mam tiez a na osi x motory 2x3Nm a je to bieda,
keby boli prachy tak uz to davno vymenim za M752
Radsej budem 7h rozmyslat a 1h pracovat ako opacne
kiko01
Příspěvky: 462
Registrován: 27. 10. 2008, 9:06
Bydliště: Martin,Slovakia
Kontaktovat uživatele:

12. 3. 2010, 11:43

a v dnesnom trende je najlepsia volba dosetrit a kupit 2Nm 3 fazove KM? kto videl videjko v prislusnej sekcii tak vie o com hovorim :)
MaM32
Příspěvky: 1
Registrován: 22. 12. 2009, 7:17

17. 3. 2010, 11:42

Tímto bych chtěl poděkovat za velmi ochotný přístup pana Dudáše z www.gravirovanie.sk při opravě H2 Controller.
Opravdu velmi solidní jednání.
Odpovědět

Zpět na „H1 a jine z www.gravirovanie.sk“