EdgeCam-Mach3

Odpovědět
vwq
Příspěvky: 52
Registrován: 5. 2. 2009, 3:52

5. 2. 2009, 3:58

Ahoj,stavím frézku která mí 3osy a řeším postprocesor pro EdgeCam na Mach3.Nemáte už někdo tenhle postprocesor?Předem děkuji.
d-design@centrum.cz
Uživatelský avatar
ferguson
Příspěvky: 468
Registrován: 20. 8. 2008, 7:51
Bydliště: Žilina

5. 2. 2009, 6:44

ak mate niekto, aj mne by sa zisiel
majostopka@centrum.sk
dakujem
vwq
Příspěvky: 52
Registrován: 5. 2. 2009, 3:52

8. 2. 2009, 7:37

Tak jsem ho tedy radši udělal :D
Uživatelský avatar
ferguson
Příspěvky: 468
Registrován: 20. 8. 2008, 7:51
Bydliště: Žilina

9. 2. 2009, 9:11

ja to robit neviem. nemohol by si mi to poslat prosim ta?
vwq
Příspěvky: 52
Registrován: 5. 2. 2009, 3:52

9. 2. 2009, 9:20

A potřebuješ to jen na tvarové části nebo i na vrtání a podobně?
Uživatelský avatar
ferguson
Příspěvky: 468
Registrován: 20. 8. 2008, 7:51
Bydliště: Žilina

9. 2. 2009, 1:13

prakticky len gravirovanie (cize zrejme frezovanie). v kazdom pripade budem rad, ak budem mat cokolvek
vwq
Příspěvky: 52
Registrován: 5. 2. 2009, 3:52

9. 2. 2009, 1:17

Tak už ti ho posílám :idea:
mupro
Příspěvky: 3
Registrován: 5. 2. 2013, 6:12

5. 2. 2013, 6:29

Potreboval by som Mach3 postprocesor pre EdgeCam...pomohol by mi s tym niekto :?:
biftek 88
Příspěvky: 17
Registrován: 22. 1. 2014, 6:34

30. 1. 2014, 7:00

Ahoj ,sehnal si už postprocessor na edgecam ať se sním nemusím trápit jestli už existuje dík
Mara2000
Příspěvky: 45
Registrován: 22. 5. 2012, 9:29

31. 10. 2017, 11:40

Ahoj, otvírám toto vlákno, pokud má někdo funkční Edgecam postprocesor pro Mach3 prosím o zaslání:


mbelusa.mail@gmail.com


Díky.


Mara.
Mara2000
Příspěvky: 45
Registrován: 22. 5. 2012, 9:29

31. 10. 2017, 5:27

Tohle je první co funguje, sice 5 osá verze ale jede na tom i 3 osa zdá se OK , pokud má někdo nativně 3 osy post pro MACH3 sem stim :D
Přílohy
Mach3 BC 5-Axis.rar
(2.77 MiB) Staženo 65 x
Cvero
Příspěvky: 1
Registrován: 5. 11. 2017, 5:15

16. 3. 2018, 1:51

Zdravím, vytvoril som postprocesor v EdgeCam 2016 pre 3osy, je tam aj grafika stroja, mne to funguje, ak by ste mali s tým niekto problém skúste napísať a pozriem sa na to, poprípade ak by ste nevedeli nahrať vlastnú grafiku.
Přílohy
3axis MCK PP 07.03.2018.rar
(3.34 MiB) Staženo 53 x
Odpovědět

Zpět na „postprocesory“