Levné frézky - průběžná aktualizace
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
tří vřetenová https://stroje.bazos.cz/inzerat/1541451 ... tenova.php
sv18ra, KSU250, 2N118, SH-700A, FA3AU, tos 1U, gh450, R5, FN40, HJ8, WKV63
-
No, byl bych celkem opatrný - protože (musel bych se podívat - oživit si) je to ta stará varianta, co neumí to rychlý hrubování v jednom cyklu a taky jaksi není jasné, jestli jsou k tomu ty komunální hlavy (bez těch je to mimo totální serií úplně napikaču).
No a třetí je to, že ty hlavy se musí dokázat ostřit, dělat nový nože, je třeba mít ještě ty nastavovací přípravky a taky to někdo musí umět napočítat, seřídit a pak dohnat polohu zrcátek na kolech (tzn. musí být i kontrolní mašina na odval dvojice).
cca 100%

A to ještě pouze za předpokladu, že ta mašina nemá nějakou fatální mechanickou "ale" - protože ND nejsou a nebudou.
Je mi jasný, že to není vůbec snadný. Dal jsem to sem jen pro zasmání.Sancho Panza píše: ↑8. 11. 2022, 6:02No, byl bych celkem opatrný - protože (musel bych se podívat - oživit si) je to ta stará varianta, co neumí to rychlý hrubování v jednom cyklu a taky jaksi není jasné, jestli jsou k tomu ty komunální hlavy (bez těch je to mimo totální serií úplně napikaču).
No a třetí je to, že ty hlavy se musí dokázat ostřit, dělat nový nože, je třeba mít ještě ty nastavovací přípravky a taky to někdo musí umět napočítat, seřídit a pak dohnat polohu zrcátek na kolech (tzn. musí být i kontrolní mašina na odval dvojice).
cca 100%z toho viz výše bude pro hobbíka slušně řečeno neřešitelné.
A to ještě pouze za předpokladu, že ta mašina nemá nějakou fatální mechanickou "ale" - protože ND nejsou a nebudou.

No někdo ironii nechápeRadek335 píše: ↑8. 11. 2022, 7:10Je mi jasný, že to není vůbec snadný. Dal jsem to sem jen pro zasmání.Sancho Panza píše: ↑8. 11. 2022, 6:02No, byl bych celkem opatrný - protože (musel bych se podívat - oživit si) je to ta stará varianta, co neumí to rychlý hrubování v jednom cyklu a taky jaksi není jasné, jestli jsou k tomu ty komunální hlavy (bez těch je to mimo totální serií úplně napikaču).
A to ještě pouze za předpokladu, že ta mašina nemá nějakou fatální mechanickou "ale" - protože ND nejsou a nebudou.![]()

Ale zase o tom strojku víme co jsme nevěděli
Jak píšeš je mi úplně jasné ,že to není prdel.Bez člověka s praxí a potřebného vybavení je to nesmysl. Teď ,ale zase vím na koho se obrátit, když budu něco chtít vědět okolo strojů na ozubeníSancho Panza píše: ↑8. 11. 2022, 6:02No, byl bych celkem opatrný - protože (musel bych se podívat - oživit si) je to ta stará varianta, co neumí to rychlý hrubování v jednom cyklu a taky jaksi není jasné, jestli jsou k tomu ty komunální hlavy (bez těch je to mimo totální serií úplně napikaču).
sv18ra, KSU250, 2N118, SH-700A, FA3AU, tos 1U, gh450, R5, FN40, HJ8, WKV63
-
-
Nepatrí to síce do tohto vlákna, ale tá mašina je super https://www.youtube.com/watch?v=Eaw0NbGlNeQ To musela byť hlava, čo to dokázala vymyslieť.