3D Zeiss C 400

Odpovědět
jafi
Příspěvky: 144
Registrován: 25. 4. 2017, 6:54

18. 9. 2017, 12:00

Zdravim vospolok,

co poviete na toto 3D?
Ist do toho?

Obrázek
QNX
Příspěvky: 2800
Registrován: 20. 12. 2006, 9:59
Kontaktovat uživatele:

18. 9. 2017, 6:22

nesmyslná otázka
Uživatelský avatar
packa
Příspěvky: 5042
Registrován: 7. 2. 2007, 6:42
Bydliště: Královehradecký kraj

18. 9. 2017, 7:41

tak rozhodující je cena ,stav a jestly to uživíš a budeš s tím umět . ?
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
Příspěvky: 16046
Registrován: 10. 7. 2006, 12:12
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

18. 9. 2017, 7:43

over si zda je k tomu dostupna podpora
paklize ne
budes si to muset vse vyresit sam
zadna dokumentace, zadne dily
a taky jestli ti to pak nekdo overi a da ti na to papir
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
semancko
Příspěvky: 48
Registrován: 27. 10. 2010, 7:18

28. 9. 2017, 4:11

Pozor tento stroj uz nema podporu. Aspon oficialnu uz nie. Preto je ich aj s vacsim bratom na trhu celkom dost. Ak uz 3D tak nieco ako preraba Robokop, tam je este stale podpora, uz sice v obmedzenom rezime ale stale sme schopny dodat nahradne diely. Ale pozor, toto su neskutocne palky za diely. Co sa tyka overenia, ak to ma k sebe aj SW, vie to okrem oficialneho zastupenia firmy urobit aj par dalsich subjektov, otazka ja aky sw k tomu je a ci s nim vedia robit.
semancko
Příspěvky: 48
Registrován: 27. 10. 2010, 7:18

28. 9. 2017, 4:14

Doplnim, ten stroj co je ciastocne vidiet vpravo som mal na mysli ako este podporovanu volbu. Cena bude potom zavisiet od toho ci to budete chciet prerobit podla vyrobcu (cca 50tis EUR a viac podla stavu a opcii) alebo to prerobite vo vlastnej rezii na nieco ine. Potom nastava to na co upozornil Robokop.
jafi
Příspěvky: 144
Registrován: 25. 4. 2017, 6:54

30. 1. 2018, 12:53

Stroj bol prerobený v roku 2011 na novsi system.
semancko
Příspěvky: 48
Registrován: 27. 10. 2010, 7:18

8. 2. 2018, 5:04

2 jafi, na aky system je to prerobene?
Odpovědět

Zpět na „roboti a manipulatory“