Upínače RCK

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
Odpovědět
Uživatelský avatar
grade065
Příspěvky: 590
Registrován: 9. 1. 2015, 12:45

20. 6. 2018, 3:19

Mám další z mnoha hloupých dotazů.
Nikde jsem nenašel jestli se u pouzdra rck80 upíná pouze za úzký průměr nebo za oba?
Dál jak se to dělá když je na hřídeli ploška pro šroubek(0.5mm z 8mm)? Nevadí to? Nebo vložit 0.5mm jehlu?
Za odpovědi moc děkuju :wink:
Pro chlupatý koule mistra Kápě pečený na vohni!!
Uživatelský avatar
fmodel
Příspěvky: 4307
Registrován: 26. 10. 2011, 10:37
Kontaktovat uživatele:

20. 6. 2018, 3:53

To je strojařská mluva :D nechceš nám dát foto s šipkou ? Jestli ti alespoň trochu rozumím tak to drží jako rozpínací trn ,ten veký průměr je tam jen kvůli mechanice rozpínání ,.viz obrázek http://www.dagmita.lt/rck-80-2?page=rck ... 1%81%D0%BA" onclick="window.open(this.href);return false;


Ploška nevadí .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Uživatelský avatar
grade065
Příspěvky: 590
Registrován: 9. 1. 2015, 12:45

20. 6. 2018, 4:15

:D omlouvám se za mluvu ale pochopil jste přesně co jsem tím myslel .Ten obrázek jsem viděl ale našel jsem i cad ilustraci kde to nebylo zřejmé tak jsem byl nejistý :roll: Každopádně děkuju moc
Pro chlupatý koule mistra Kápě pečený na vohni!!
Kvako1
Sponzor fora
Příspěvky: 1664
Registrován: 5. 4. 2011, 7:29
Bydliště: Olomouc, Praha

21. 6. 2018, 12:10

žadna ploška ani klinek nevadí,
udělaš diru do řemenice a hřidel je jasna, podle toho vybereš rozměr pouzdra.
na male pruměry je lepší koupit rovnou řemenici s taperlockem..

http://shop.retezyolomouc.cz/sverne-pou ... 4-06800006" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.retezyolomouc.cz/data/produkty/files/222.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Uživatelský avatar
grade065
Příspěvky: 590
Registrován: 9. 1. 2015, 12:45

21. 6. 2018, 1:28

Chci mr řemenici na gt3 a s taperlock jsem neviděl ale tohle bude ok ...jen je peklo že ty řemenice jsou brutál drahý :?
Pro chlupatý koule mistra Kápě pečený na vohni!!
RaS
Příspěvky: 7753
Registrován: 26. 3. 2009, 9:12
Bydliště: Úvaly

21. 6. 2018, 1:39

o kolik je to dražší než HTD?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Uživatelský avatar
grade065
Příspěvky: 590
Registrován: 9. 1. 2015, 12:45

21. 6. 2018, 2:29

RaS píše:o kolik je to dražší než HTD?
Rozteč 5,šíře15, 26zubů...
HTD...95.-
GT3...312.-

Fakt nechápu :shock:\/ \/
Pro chlupatý koule mistra Kápě pečený na vohni!!
Kvako1
Sponzor fora
Příspěvky: 1664
Registrován: 5. 4. 2011, 7:29
Bydliště: Olomouc, Praha

21. 6. 2018, 7:57

a proč tam dáváš ten gt3 ? diť ten profil je skoro stejnej. jeký je tam rozdíl ?
Uživatelský avatar
grade065
Příspěvky: 590
Registrován: 9. 1. 2015, 12:45

21. 6. 2018, 8:23

Má menší vůli. http://www.gatesaustralia.com.au/~/medi ... .png?la=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Pro chlupatý koule mistra Kápě pečený na vohni!!
RaS
Příspěvky: 7753
Registrován: 26. 3. 2009, 9:12
Bydliště: Úvaly

22. 6. 2018, 8:56

zajímavé je, že píšou že u řemenu s roztečí 5 a 8 se dají nahradit řemenice HTDčkovejma, takže tam asi zas tak velkej rozdíl nebude..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Uživatelský avatar
grade065
Příspěvky: 590
Registrován: 9. 1. 2015, 12:45

22. 6. 2018, 10:05

RaS píše:zajímavé je, že píšou že u řemenu s roztečí 5 a 8 se dají nahradit řemenice HTDčkovejma, takže tam asi zas tak velkej rozdíl nebude..
Mno bohužel je to 8 a 14.....5 určitě nee
Pro chlupatý koule mistra Kápě pečený na vohni!!
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“