Deckel FP4NC Dialog 2 - Monitor

Odpovědět
villli
Příspěvky: 55
Registrován: 15. 3. 2013, 10:00
Bydliště: Na jihu čech

17. 9. 2018, 8:55

Dobrý deň,

Nenájde sa náhodou nejaký frajer čo by mi vymenil obrazovku na Decklu FP4NC Dialog 2 aby som do toho nemusel šilhať?
Stačilo by úplne za nejeký iný LCD ktorý by som postavil na to.
Je tam niečo čo silne pripomina TV-Merkur a čisla sú do neho vypálene.
INternetové ceny za nejaké quasi originály sú šialene.
Nemože to byť predsa tak šialene zložite.Mám kompletné schémy.

Moje oči vám budú vdačné :shock: a na cene sa určite dohodneme.

Z ČB. villli
Uživatelský avatar
Zdenek Valter
Příspěvky: 2633
Registrován: 9. 1. 2009, 5:16
Bydliště: Ústí n. L.

18. 9. 2018, 8:02

A máš šéma?
V současné době hobbík - obráběč teoretik - strojní park je zatím zakonzervován
villli
Příspěvky: 55
Registrován: 15. 3. 2013, 10:00
Bydliště: Na jihu čech

18. 9. 2018, 3:44

Mám komplené je to asi 300 stran ale bohužial tam nie su údaje typu frekvencie napatia apod.
Skusil by som nascanovať.
Uživatelský avatar
Zdenek Valter
Příspěvky: 2633
Registrován: 9. 1. 2009, 5:16
Bydliště: Ústí n. L.

19. 9. 2018, 2:15

Tam je důležité jak je udělané to zobrazování a co ho krmí. Frekvence bych předpokládal standardní pro tv.
V současné době hobbík - obráběč teoretik - strojní park je zatím zakonzervován
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
Příspěvky: 15922
Registrován: 10. 7. 2006, 12:12
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

19. 9. 2018, 2:58

Ono vetsinou staci vedet co je tam za sys. Aby jsi zjistil co z toho leze za signal
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Mex
Příspěvky: 4497
Registrován: 6. 2. 2014, 10:29

19. 9. 2018, 3:38

Často hodně napoví i jen pár fotek odkud, kam a čím je to připojené.
villli
Příspěvky: 55
Registrován: 15. 3. 2013, 10:00
Bydliště: Na jihu čech

19. 9. 2018, 3:48

Ok to by som dodal.
Odpovědět

Zpět na „CNC frézky“