Zdravim,
Shanim listy tesnici mezi teleskopickymi kryty. Ty kryty potom klouzou aby se tam nezadirali spony. Nema nekdo? Nebo nevi kde sehnat? Sirka drazky cca do ktery prijde je cca 5mm.
Listy mezi teleskopicke kryty
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Predpokladám že sa bavíme o krytoch z centra MAS MCV1000 o ktorom sa písalo v inom vlákne - v tom prípade sa dajú kúpiť priamo od Kovosvitu https://www.kovosvit.shop/tesneni-pro-t ... ty-1075909. Ďalšia možnosť je skúsiť šťastie buď vo f. Hestego alebo Hennlich.
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele:
Sezenu kontakt v pondeli dam vedet.. A doporucuji vymenit i ty zlabky na tu gumu.

Na jare jsme to delali a doted to krasne funguje.
https://www.gladiatools.cz
OPRAVY HYDRAULICKÝCH ČERPADEL A HYDROMOTORŮ
To není ono. Je to úplně něco jiného. Tenhle typ těsnění jsem si nechal donést poštou vzorek od kovosvitu a je to moc velký.
Tak jak jsem postoval fotku tak to bylo. A ten zbytek tesneni tam jeste je videt. Zadny listy. Jenom proste drazka do ktery zrejme to ma jit zasunout nejaky tesneni. A nebo nevim. Jestli to nebude tim ze ta masina byla delana v nemecku jako VZ 1000.
Tak jak jsem postoval fotku tak to bylo. A ten zbytek tesneni tam jeste je videt. Zadny listy. Jenom proste drazka do ktery zrejme to ma jit zasunout nejaky tesneni. A nebo nevim. Jestli to nebude tim ze ta masina byla delana v nemecku jako VZ 1000.
Ještě jsem se na to pořádně podíval a ty žlábky jestli jsou to teda ony. Tak jsou tam přivařený. A moc mi to nesedí s tím co vidím na té fotce.
A z firmy HESTEGO mi byli ochotni poslat seznam těsnění ,který by to mohl být. Problém je ,že chtějí vědět typ krytů podle čísla. A na těch krytech nikde není. Akorát název výrobce "HENNIG".
Nebo odříznout původní žlábky a dát ty jiné aby pasovali ? Počkám na pondělí na ten kontakt.
Moc děkuju za snahu hoši.
A z firmy HESTEGO mi byli ochotni poslat seznam těsnění ,který by to mohl být. Problém je ,že chtějí vědět typ krytů podle čísla. A na těch krytech nikde není. Akorát název výrobce "HENNIG".
Nebo odříznout původní žlábky a dát ty jiné aby pasovali ? Počkám na pondělí na ten kontakt.
Moc děkuju za snahu hoši.

- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele:
Ano mas pravdu proto jsme museli vymenit i ty plechy. Puvodni sterky uz fakt nesezenes.
A mame tam sterky - stiraci brti TSA-E 8 jeden metr vysel na 195kč
V priloze posilam kontakt.
https://www.gladiatools.cz
Díky právě s panem Hudečkem tohle řeším ,takže jsme na dobré cestě.LukasGunther píše: ↑25. 11. 2019, 7:29Ano mas pravdu proto jsme museli vymenit i ty plechy. Puvodni sterky uz fakt nesezenes.
A mame tam sterky - stiraci brti TSA-E 8 jeden metr vysel na 195kč
V priloze posilam kontakt.

Akorát ten mi poslal jiný typ teda. Tak jsem si řekl o poslání vzorku a pokud nebude pasovat tak si necham poslat lišty i s gumou. Ikdyž nevim jak je teda odříznout z těch původních plechů.