t256 píše: ↑17. 7. 2020, 9:23
Melo tam byt kupujiciho ojebat
Popletl jsem to a dostalo to dost jiny vyznam.
Ale jinak je to hezky priklad proc je komentar uzitecny
každopádně se na to díváme rozdílnýma očima, já očima kupujícího, protože na 99prct. věci kupuju, a moje představa jako kupujícího je koupit za co nejnižší cenu z mého pohledu (není mezi náma výjimka, která by chtěla opak) výši ceny neřeším, buď jsem ochotnej dát to co napíše prodávající, nebo mu nepíšu vůbec, smlouvání a cenu dohodou nemám rád
takže pokud bych to otočil a uvedl příklad prodeje věci, kdy napíše borec, prodám tohle, nevím čemu to je, cena 2500kč a bude to třeba díl co znám, potřebuji a co se prodává na ebay za 500 éček, tak je pro mě kontraproduktivní když to někdo do komentáře bude psát, případně neznám nikoho, kdo mu napíše " hele, já bych to i bral, ale má to mnohem větší cenu, nejsem kurva dám ti 5k", no a protože kupuju hlavně věci co sám používám a nic nepřeprodávám, tak jsem šťastnej, že to za nižší cenu získám, nepotřebuju aby mě to někdo prodražoval rádoby chytrýma žgryndama, případně rozborem stavu. Prodávající je spokojenej, protože dostal tolik co chtěl, no a já jsem spokojenej, že jsem získal věc za z mého pohledu mnohem nižší cenu než je "obvyklá" a tak by to mělo být, obchod se dělá mezi dvěma lidma
krásným příkladem je prodej X-III ve vlákně z chybějícím Y, mám to doma, vím co tomu chybí, vím kolik to běžně stojí, vím jak to co chybí vypadá a třeba to i mám, cena ještě vysoká, kdyby někdo dodal Y tak cca 6-ti násobná a teď babo raď/komentuj, ten co to prodává to taky ví a určitě mu není příjemné, že se v tom někdo jen tak hrabe, když o to nemá zájem, stejně tak můžeš svinským komentem ten obchod zkazit jen tak pro srandu i když o to nemáš zájem......pokud někdo ze sebe bude dělat cíleně blbečka co si to neumí vyhledat na gůglu, tak to tam může klidně předvést, rozjede se neskutečný flame a bude po kšeftě