http://www.stirlingengine.co.uk/ks90-po ... d-34-p.asp
Na těch stránkách jak jsem poslal odkaz je uvedeno:RaS píše:když už tady rozebíráte takovéto konstrukce tak se zeptám, jak je vyráběno to mosazné kolo? to je jako frézováno soustruženo z desky a zbytek je odpad? samozřejmě chápu že se ten odpad dá využít potom zase jinak.. jaký je to pro představu průměr?
Něco podobného jsem dělal,ozubené kolo s průměrem cca 160mm a mělo to mít mosazné ozubení,proč to nevím ale to není podstatnéRaS píše:když už tady rozebíráte takovéto konstrukce tak se zeptám, jak je vyráběno to mosazné kolo? to je jako frézováno soustruženo z desky a zbytek je odpad? samozřejmě chápu že se ten odpad dá využít potom zase jinak.. jaký je to pro představu průměr?
tak to byl ten doubledecker s kterym mam neco do cineni a toho stirlinga jsem tam mel pro CVUTAvenger píše:Aha, myslel jsem, že je ten střed v té obruči nějak zalisován a ta obruč má v řezu tvar U.
To Robocop:
Komerčně to nehodlám vyrábět a ani jsem nevěděl že to prodávášjen jsem si chtěl postavit něco k čaji a kávě. Jinak na výstavě Modelhobby byl doubledecker s kávou, a tam mi to na chvíli půjčili
hadam ze ze silnostene trubkyRaS píše:když už tady rozebíráte takovéto konstrukce tak se zeptám, jak je vyráběno to mosazné kolo? to je jako frézováno soustruženo z desky a zbytek je odpad? samozřejmě chápu že se ten odpad dá využít potom zase jinak.. jaký je to pro představu průměr?
Tu cca. 180ku bych vypíchnul z plechu Ne soustružiT Opatrně vypíchnout a ten střed použít!RaS píše:když už tady rozebíráte takovéto konstrukce tak se zeptám, jak je vyráběno to mosazné kolo? to je jako frézováno soustruženo z desky a zbytek je odpad? samozřejmě chápu že se ten odpad dá využít potom zase jinak.. jaký je to pro představu průměr?