postprocesor pro TNC 530

Odpovědět
hoboj
Příspěvky: 17
Registrován: 4. 3. 2009, 2:40

18. 3. 2010, 7:26

Ahoj,
prosím Vás, má někdo postprocesor TNC 530, kteý by mohl uploadnout?

Děkuji :D
Vojtěch Visingr
Uživatelský avatar
jcerki
Příspěvky: 109
Registrován: 24. 10. 2008, 12:47
Bydliště: Bratislava , Slovakia , jcerki@gmail.com
Kontaktovat uživatele:

19. 3. 2010, 2:09

Ale musis uviest , na aky CAM chces ten PP .
hoboj
Příspěvky: 17
Registrován: 4. 3. 2009, 2:40

19. 3. 2010, 2:28

Pardón, omlouvám se.

V rychlosti jsem zapomněl. Potřeboval bych ho na EdgeCAM.

Díky za upozornění :)
Vojtěch Visingr
Uživatelský avatar
jcerki
Příspěvky: 109
Registrován: 24. 10. 2008, 12:47
Bydliště: Bratislava , Slovakia , jcerki@gmail.com
Kontaktovat uživatele:

20. 3. 2010, 12:03

Tak ten nemam , mam iba na CATIA-u
hospital
Příspěvky: 4
Registrován: 1. 5. 2011, 10:42

1. 5. 2011, 1:25

Zdravím Vás, zháňam Postprocesor Heidenhain tcn530 pre CATIU , mohol by ho niekto niekam upnúť ?dakujem moc
# ♫ CAD/CAM , NX CAM, NX CAM postprocesory ♫ #
Uživatelský avatar
jcerki
Příspěvky: 109
Registrován: 24. 10. 2008, 12:47
Bydliště: Bratislava , Slovakia , jcerki@gmail.com
Kontaktovat uživatele:

1. 5. 2011, 2:54

hospital píše:Zdravím Vás, zháňam Postprocesor Heidenhain tcn530 pre CATIU , mohol by ho niekto niekam upnúť ?dakujem moc
poslal som ti mail...
Robert4590
Příspěvky: 3
Registrován: 4. 11. 2011, 12:21

4. 11. 2011, 1:11

Ja zhanam na Esprit. Ma niekto?
TOMAX
Příspěvky: 116
Registrován: 25. 5. 2010, 8:34
Bydliště: Nové Zámky
Kontaktovat uživatele:

12. 1. 2012, 6:43

serus, este potrebujes tem postprocesor pre edgecam na Heidenhain. ak ano daj mi tvoj mail alebo mi napiš na korpast@boto.sk
mam pre 4os aj pre 5os
SolidWORKS 2012 + SolidCAM 2012
-
CNC sustruh pohánanými nástrojmi
5oska DMU eVo 40
a nejaké tie 3osé mašinky :)
heid
Příspěvky: 1
Registrován: 29. 1. 2013, 7:47

29. 1. 2013, 8:45

jcerki píše:
hospital píše:Zdravím Vás, zháňam Postprocesor Heidenhain tcn530 pre CATIU , mohol by ho niekto niekam upnúť ?dakujem moc
poslal som ti mail...

Dobrý den, jsem tu nový a všecny Vás zdravím.

Několik let pracuji se systémem Heidenhain. Nyní s iTNC 530. Můžu také poprosit o postprocesor pro CATIA V5? Stačilo by pro tříosý stroj. Mockrát děkuji. :)
Uživatelský avatar
jcerki
Příspěvky: 109
Registrován: 24. 10. 2008, 12:47
Bydliště: Bratislava , Slovakia , jcerki@gmail.com
Kontaktovat uživatele:

29. 1. 2013, 2:48

poslal som ti mail ...
Hoyas
Příspěvky: 61
Registrován: 1. 12. 2012, 7:45
Bydliště: Podivín (Břeclav)

29. 1. 2013, 4:45

Ahoj jcerki, prosimtě nemáš postprocesor na Catiu i pro jiný CAM? Konkrétně EMC2 (3 osy) nebo nevíš jak upravit nějaký stávající aby to šlapalo? Díky za odpověď Hoyas
Uživatelský avatar
jcerki
Příspěvky: 109
Registrován: 24. 10. 2008, 12:47
Bydliště: Bratislava , Slovakia , jcerki@gmail.com
Kontaktovat uživatele:

29. 1. 2013, 4:49

Bohuzial ... iny nemam ... a upravovat neviem ...
BillVapno
Příspěvky: 1
Registrován: 6. 9. 2016, 9:53

6. 9. 2016, 9:57

Ahoj všichni,
Sháním postprocesor pro iTNC 530 na catii v5.
Děkuji moc za jakoukoliv pomoc.
Uživatelský avatar
jcerki
Příspěvky: 109
Registrován: 24. 10. 2008, 12:47
Bydliště: Bratislava , Slovakia , jcerki@gmail.com
Kontaktovat uživatele:

11. 9. 2016, 11:28

Posli mi tvoj e-mail na moj ....
Majkl25
Příspěvky: 4
Registrován: 2. 10. 2016, 7:19

2. 10. 2016, 7:32

Ahoj, zabivam se tvorbou postprocesoru pro Edgecam. Dokazu prispusobit postprocesor do jakekoliv formy.
Odpovědět

Zpět na „postprocesory“