HSS-PM frézy

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
Lishaack
Kontaktovat uživatele:

26. 2. 2024, 4:14

Zdar,

mám tu na prodej nějaké hrubovací HSS-PM frézy, které jsou ostřené, po ostření nepoužité. Profi brus na CNC bruskách.

Posílám:
- Zásilkovnou - nejlepší řešení, nejmíň papírování :-)
- Poštou

Prodáno :-)
Naposledy upravil(a) Lishaack dne 27. 2. 2024, 12:28, celkem upraveno 5 x.
A tož já sem tu přes povlaky, pokud chcete poradit, v tomhle mohu sloužit.
capajev

26. 2. 2024, 4:39

Ahoj, vezmu vsechny HSS-PM10.
RoM

26. 2. 2024, 4:42

Ahoj, mám zaujem o
HSS-PM16 - 4 břity - hrubovací, délka břitů 15-20mm - 1 ks - 100kč/ks

HSS-PM12
- 4 břity - hrubovací, délka břitů 24-25mm - 3 ks - 60kč/ks
- 4 břity - hrubovací, kulovka, délka břitů 52mm - 1 ks - 100kč/ks

HSS-PM8
- 3 břity - hrubovací, délka břitů 18mm - 3ks - 50kč/ks

Viac v SZ
Martin.54

27. 2. 2024, 9:39

Ahoj vespolek, měl bych zájem o ty 3 ks průměr 20, 10 ks průměr 12. Děkuji. Píšu zprávu.
pepawrf

27. 2. 2024, 11:27

Zdravím, Já vezmu zbytek, jestli můžu.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“