CNC soustruh Schaublin

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
kuky281

6. 12. 2024, 3:18

Mám tu na prodej CNC soustruh Schaublin 102.
Je k němu sada kleštin od prům. 0,5 do 25mm, do 18mm kleština průchozí.
Jsou k tomu 2 držáky nožů a 3 držáky osové prům. 20.
Ovládá se systémem Adtech.
Cena 170 000Kč, dohoda možná
61122024.PNG
todruuhy.PNG
martasg1
Sponzor fora

6. 12. 2024, 7:37

Ta zednická lžíce je součástí příslušenství? a tj. součástí prodeje?

Ne vážně... ptám se, protože když člověk jede koupit stroj tak se těší na všechno co je na fotkách, přijede tam a pak je to všechno vočesaný dole a prodává se jen holý stroj... Jednou se mi dokonce stalo, že prodejce při dohodě na místě řekl, že vše je součástí a při nakládce už byly nástroje očesaný dolu a musela se řešit nějaká kompenzace a bylo to nepříjemný.
Takže raději to píšu, protože někdo by se mohl těšit na to příslušenství a pak by mohl být zklamaný při odběru stroje, že by to nebylo součástí prodeje :D
Nedej bože, kdyby to příslušenství bylo taky Made in Swiss :!:
schaublin.png
PS: pěkný stroj, Schaubliny já rád :wink: určitě se prodá... jen malá poznámka: tohle bych zkusil bejt tebou hodit spíš na ebay.de
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
kuky281

15. 12. 2024, 2:25

Přikládám nové foto soustruhu a fotky příslušenství, které je k tomu.
Vánoční sleva vše za 160 000 Kč
IMG_9511.jpg
IMG_9512.jpg
IMG_9514.jpg
kuky281

26. 12. 2024, 3:10

sleva cena 150000 kč
kuky281

10. 1. 2025, 10:47

sleva cena je 140000 kč
martasg1
Sponzor fora

10. 1. 2025, 12:23

Ale no tak... dej to na bazos a ebay.de

Dej na mě a inzeruj... my zde jsme jen malá komunita lidí.
Tohle prostě není tržiště na stroje!
A takhle ztrácíš čas a dolezeš s cenou na nesmysl dolu, ale jestli je to úmysl tak OK :wink:

Já si myslím, že tady to za normální cenu nikdo nekoupí... za posledních dvanáct let jsem tu neviděl prodej stroje za normální cenovku. Všechno pouze max. za 30 procent normální rozumné bazarové ceny.
Je mi jasný, že se proti mému názoru spousta lidí ohradí, ale je to tak... každý máme svůj pohled na věc a sůj názor. A realita je realita :lol:
lubos
Sponzor fora

10. 1. 2025, 1:38

Já si myslím že ani na ebay a podobně to neprodá. Bohužel v dnešní době kdo nějaký stroj chtěl/potřeboval uměl na něm už ho zkrátka má. Už jsou jen lidi kteří nic neumí a možná bych chtěli něco dělat ale jejicich představa je že to bude dělat snad samo. Nedej bože, aby si museli na stroji něco udělat nebo dodělat. Stroj je to moc pěkný a je vidět že na tom bylo plno práce.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
lapa
medaile za lepsi forum

10. 1. 2025, 1:55

martasg1 píše: 10. 1. 2025, 12:23 ...
Já si myslím, že tady to za normální cenu nikdo nekoupí... za posledních dvanáct let jsem tu neviděl prodej stroje za normální cenovku. Všechno pouze max. za 30 procent normální rozumné bazarové ceny.
...
Kdyz ten pohled otocim, tak zcela logicky nikdo, kdo chce neco koupit a je odsud (forum), tak na ebay a spol nepoleze, protoze vi (dle tebe za skoro 12 poslednich let), ze tady koupi za az 1/3 tretinu ceny.
Proste pockat ... jako tam ... az neco se objevi ...

Mam chybu v uvaze?
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
martasg1
Sponzor fora

10. 1. 2025, 5:30

Souhlas... vlastně jsi napsal přesně to co jsem tím chtěl říci.
Jenom z pohledu té skupinky lidí co jsme tu na foru jako kupující (ne prodávající).

Proto jsem to psal prodejci ať dá nabídku na opravdový inzertní portál kde funguje nabídka-poptávka. Navíc Schaublin jsou stroje o které se zajímají hlavně zahraniční zájemci.

Tady inzerovat znamená: "přátelé mám vás rád, že tu s vámi již tak dlouho diskutuji a proto nabídnu stroj právě vám... a budu snižovat cenu až tak dlouho dokud si někdo z vás neřekne: a já si to třeba pořídím, protože je to za hodně levně". A navíc, jistě mi dáte za pravdu, je teď docela blbá doba na odhadování financí - co bude, co kdy zase kdo zdraží, nečekané výdaje... a zda budou zakázky atd. Takže chápu.

Během těch let co aktivně navštěvuji tuto sociální síť :) forum a pohybuji se mezi obráběči tak jsem zjistil, že moc v povědomí lidí toto forum není rozšířeno. Bazoš je na tom o něco lépe, ale také to není žádná sláva a překvapilo mě, že majitelé malých soukromých firem a většina dělníků z fabrik dávají přednost jiným sociálním sítím (instagram, facebook apod.). (no vlastně chápu - musí se tam chlubit skvělými výsledky, krásnými obrobky, drahými rychlými auty a zahraničními dovolenými). Prostě jiná liga. Sorry za offtopic :D
martasg1
Sponzor fora

10. 1. 2025, 5:37

lubos píše: 10. 1. 2025, 1:38 Já si myslím že ani na ebay a podobně to neprodá. Bohužel v dnešní době kdo nějaký stroj chtěl/potřeboval uměl na něm už ho zkrátka má. Už jsou jen lidi kteří nic neumí a možná bych chtěli něco dělat ale jejicich představa je že to bude dělat snad samo. Nedej bože, aby si museli na stroji něco udělat nebo dodělat. Stroj je to moc pěkný a je vidět že na tom bylo plno práce.
:lol: :lol: :lol: mazec... tak to mě při pátku hodně pobavilo...
Právě tady po práci dávám do kupy soustruh, a o dvacet let mladší kolega co ten soustruh má se mnou pořád někam musí jezdit a nemá čas... tak to tady renovuju, přiravuju a on chválí fotky a videa odvedené práce co mu na whatsap posílám a komentuje jak to bude super až to bude obrábět ty správné díly :lol: ale že by dopsal na nástěnku plán, kdy se co naučí nebo co na tom udělá to né :D jooo takhle by to ty mladý bavilo, hezky pokupě v telefonu výsledky na klikačku :lol: a pak grafy finanční výkonnosti ty bullrun apod. :lol:

omlouvám se za to zaflákání vlákna, ale stroj je to pěkný a myslím, že tu cenu má...
lapa
medaile za lepsi forum

10. 1. 2025, 6:11

martasg1 píše: 10. 1. 2025, 5:30 ... Prostě jiná liga. ...
Jen bych upresnil - souslovi jina liga chapu obvykle tak (a mam za to, ze je to obecne, ale klidne se muzu mylit s obecnosti), ze to zminovane je mnohem lepsi/kvalitnejsi - proste jina liga ...

Fakt jsi to chtel napsat tak, ze ty ruzne facebooky/instagramy/toktoky ... jsou o hodne lepsi - proste jina liga?

Muj nazor je, ze naopak toto forum (pres vsechny lokalni animozity) je liga a ty ostatni (...booky/...gramy/...toky) jsou spis prebory a nize :) .
Ale mohu se fakt mylit ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Charon
Sponzor fora

10. 1. 2025, 6:15

lapa píše: 10. 1. 2025, 6:11
martasg1 píše: 10. 1. 2025, 5:30 ... Prostě jiná liga. ...
Jen bych upresnil - souslovi jina liga chapu obvykle tak (a mam za to, ze je to obecne, ale klidne se muzu mylit s obecnosti), ze to zminovane je mnohem lepsi/kvalitnejsi - proste jina liga ...

Fakt jsi to chtel napsat tak, ze ty ruzne facebooky/instagramy/toktoky ... jsou o hodne lepsi - proste jina liga?

Muj nazor je, ze naopak toto forum (pres vsechny lokalni animozity) je liga a ty ostatni (...booky/...gramy/...toky) jsou spis prebory a nize :) .
Ale mohu se fakt mylit ...
Třeba chtěl napsat jinej gang :lol:
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
martasg1
Sponzor fora

10. 1. 2025, 6:37

teď jsi mě dostal do zapeklité situace :shock: :lol:
...když napíšu, že ano jiná liga (v tvém chápání lepší liga) tak urazím většinu zdejších odborníků a to bych nerad,
ale bohužel, když to popřu tak nebudu mluvit zcela pravdu...

á... už vím jak z toho ven :idea:

forum je prostě 1. liga... to se nedá popřít...
ale jak už to tak bývá tak lidí do první ligy se nedostane až zas tak moc
a tedy ostatní sociální sítě jsou prostě jiná liga... sice nižší (2.), ale zato masivnější co do počtu :lol:
a to je pro tu předchozí myšlenku zásadní... ten počet a masivní masírka
mě tyhle instáče a booky jako ajťákovi moc nevoní a nepřirostly k srdci, tak bohužel e pardon bohudík jsem tady pouze s vámi na foru

a jsem z toho venku... prostě jinej gang :twisted:
kuky281

8. 6. 2025, 4:23

sleva cena je 130000 kč potřebuji místo mohu prodat i bez systému po dohodě může se tam dát jiný system
Odpovědět

Zpět na „Prodej“