Může být různě oštípaný, bez hrdla a podobně. Na průměru a tvaru trubky mi ani tak nezáleží. Rozhoďte prosím sítě po známých, potřebuju ho do cesty kde mi to vyřeší elegantně dvě mouchy jednou ranou. Pokud dá někdo dobrý tip, flaška čiré tekutiny ho nemine!
Štěrbinový žlab 3m délka
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Koupím betonový štěrbinový žlab či štěrbinovou troubu, která se používá na odvodnění silnic v délce minimálně 3m v kuse.
Může být různě oštípaný, bez hrdla a podobně. Na průměru a tvaru trubky mi ani tak nezáleží. Rozhoďte prosím sítě po známých, potřebuju ho do cesty kde mi to vyřeší elegantně dvě mouchy jednou ranou. Pokud dá někdo dobrý tip, flaška čiré tekutiny ho nemine!

Prosím neraďte mi jak udělat svodnici. Mám kulatinu v háji, mám vlastnoručně kovanou hromadu kramlí, mám traverzy, Účka, svářečky. Dělal jsem svodnice a propusti na lesních cestách, pro obec, pro rybáře, meliorace atd. Prostě potřebuju to co jsem v úvodu poptal. 

tak si to odlej sám, pak to máš za cenu betonu
udělej si s prken formu, jako jádro si nech třeba drátem říznout EPS, vylej, vibruj a je to, můžeš to odlejt klidně rovnou na místě
mimochodem co stojí ten prefabrikát?
udělej si s prken formu, jako jádro si nech třeba drátem říznout EPS, vylej, vibruj a je to, můžeš to odlejt klidně rovnou na místě
mimochodem co stojí ten prefabrikát?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU