Pálící stroj - plasmová CNC řezačka
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
-
Hledám někoho, kdo by prodal, nebo vyrobil, či pomohl vyrobit CNC řezačku, která by měla pracovní rozsah cca 1200x2000mm pokud možno i se zdvihem hořáku. Vlastní plasmový řezací aparát (s ručním vedením hořáku) mám. Předestavoval bych si něco podobné, jako je na přiloženém obrázku. Není to podmínkou.
- Přílohy
-
- Rezačka.bmp
- (2.23 MiB) Staženo 268 x
tady bych viděl pojezdy http://www.maytec.org/mainframe_e.htm 

- Krutor
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Neodpustím si poznámku k obrázku: zvolit formát BMP a ještě nechat 80% obrázku bílého, to je ukázkový příklad mrhání přenosovou kapacitou našich připojení. Příště to prosím ořízni a ulož jako JPG, a budeme stahovat 20 kB místo 2 MB.Stefan-209 píše:... na přiloženém obrázku ...
Petr Spáčil
- Gulliver64
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Po pravdě jsem o tomto systému kdysi uvažoval taky, ale když se nad tím zamyslíš, tak toto zabere víc místa, než klasický pálící plotr.
Musí to mít stůl vedle hlavní kolejnice, stejně jako plotr + vedle hlavní kolejnice na druhé straně musí být další stejně velký prostor na rameno, pokud je úplně zasunuté.
Já to vidím tak, že pokud nejdezdím někde po montážích a nepoužívám to jako přenosné zařízení (bude to jako stacionární stroj), je daleko lepší stůl s plotrem.
Musí to mít stůl vedle hlavní kolejnice, stejně jako plotr + vedle hlavní kolejnice na druhé straně musí být další stejně velký prostor na rameno, pokud je úplně zasunuté.
Já to vidím tak, že pokud nejdezdím někde po montážích a nepoužívám to jako přenosné zařízení (bude to jako stacionární stroj), je daleko lepší stůl s plotrem.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.