Stavba zdroja pre H2 ovladac

Odpovědět
cagiva
Příspěvky: 38
Registrován: 25. 5. 2009, 10:09

21. 11. 2010, 10:52

Zdravim, v lete som zakupil H2 kontroler, a teraz podla toho ako to cas dovoli vyrabam zdroj a skrinku.

Chcem sa spytat ci moze byt toroidne trafo v tejto vzdialenosti od H2 - nebude sa to rusit?

Chladic na H2 moze byt vodivo spojeny s plechovou skrinkou a teda aj uzemneny?

Dakujem za rady. Budem mat zrejme viac otazok, tak majte so mnou prosim strpenie :)

Obrázek
[/img]
Uživatelský avatar
Pavelono
Sponzor fora
Příspěvky: 401
Registrován: 28. 1. 2008, 1:18
Bydliště: Sokolov
Kontaktovat uživatele:

21. 11. 2010, 8:38

Ahoj ja mam klasika trafo a mam to blíže než ty a není problém.
cagiva
Příspěvky: 38
Registrován: 25. 5. 2009, 10:09

21. 11. 2010, 11:11

Vdaka za odpoved. A chladic moze byt vodivo spojeny so zemou? A ako velmi sa hreje? Riesim aj chladenie, chcem pouzit jeden vetrak 120x120mm tesne nad chladic H2-ky a chcel by som abyto vzduch vyfukovalo zo skrine von - teda nebude to priamo ofukovat H2-ku. Bude to stacit?
Sieg C4 (Bernardo 450 Profi)
Uživatelský avatar
Pavelono
Sponzor fora
Příspěvky: 401
Registrován: 28. 1. 2008, 1:18
Bydliště: Sokolov
Kontaktovat uživatele:

21. 11. 2010, 11:46

Ahoj ano chladič muže být spojený ze zemí, když jsem frézoval 2 hod. v kuse tak chladič byl slabě teplý, o větráku jsem taky uvažoval ale ještě se mi to nepodařilo nějak markantně zahřát.
hopik
Příspěvky: 241
Registrován: 11. 9. 2006, 3:30
Bydliště: Ružomberok

22. 11. 2010, 7:24

Pavelono píše:Ahoj ano chladič muže být spojený ze zemí, když jsem frézoval 2 hod. v kuse tak chladič byl slabě teplý, o větráku jsem taky uvažoval ale ještě se mi to nepodařilo nějak markantně zahřát.
Mozem potvrdit- ten chladic je dostatocny. Mal som H2 v uzavretej plastovej skrinke.Medzi chladicom a dnom skrinky bola medzera len 7mm.
Ked ho prikrutis k tej plechovej skrinke, tak este skrinka ti bude odvadzat teplo.
Skoda davat ventilator - radsej by som to nechal uzavrete -prach
Radsej budem 7h rozmyslat a 1h pracovat ako opacne
cagiva
Příspěvky: 38
Registrován: 25. 5. 2009, 10:09

22. 11. 2010, 3:59

Tak to je super. Tiez to chcem mat radsej uzavrete, v dielni mam prachu z dreva az, az. Dno tej skrine mam z 3mm plechu tak to priskrutkujem priamo k tomu, tym padom je to jednoduche :)

Este otazka - je to kompatibilne s hocijakym LPT kablom od tlaciarne?
Sieg C4 (Bernardo 450 Profi)
Uživatelský avatar
Pavelono
Sponzor fora
Příspěvky: 401
Registrován: 28. 1. 2008, 1:18
Bydliště: Sokolov
Kontaktovat uživatele:

22. 11. 2010, 4:02

Ahoj já mám obyč. kabel a i docela dlouhý a maká mi to dobře.
skripjuraj
Příspěvky: 2
Registrován: 11. 6. 2011, 8:44

20. 6. 2011, 10:14

Ahojte chcel by som sa spítať aké motory používate pre H2 driver ja som premýšlal dať 2,2Nm len neviem či to bude prúdovo stíhať
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
Příspěvky: 15468
Registrován: 10. 7. 2006, 12:12
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

20. 6. 2011, 11:13

jdes na to ponekud z druhe strany nemyslis?
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Odpovědět

Zpět na „H1 a jine z www.gravirovanie.sk“