Moderátor: sysel
Před chvilkou Bureš pěkně vytekl a ukázal, jaký je. No, nebyla to moc pěkná podívaná, jak se chová premiér. Slováci, co jste nám to sem exportovali?
Ale zvolili si ho tady ti naši, Češi, tak na Slováky bych to neházel ani náhodou ...
No lidi zvolí každého kdo je ještě nenasral ! tak že zjednodušené shrnutí.
Ale kam ty Piráty vlastně zařadit? Napravo, do středu, nalevo? Hned na začátku se vyznamenali, když pomohli Burešovi a komunistům ve sněmovně a od té doby se nestihli nijak jinak vyprofilovat. Přijdou mi jako strana bez ideového základu, stejně jako Starostové, Okamura či Bureš. To, že budou poukazovat na možné střety zájmů a korupci z nich bohužel nic nového nečiní, protože tak vystupuje každý proti všem. Jediné, co zatím mají, je politická a korupční "neposkvrněnost", protože jsou noví. To měli Okamura s Burešem taky. Volíme čím dál, tím horší politiky, kteří s námi čím dál, tím více vyjebávají. Hrozím se toho, kdo bude dalším presidentem, pokud se ta linka zachová.
Tomu sám nevěříš ,to byl blábol novináře kterej nic nepochopil(samozřejmě mimo poslanců pteří poslouchaj jak hodiny). Babišovci jsou ti co jsou nasraný na všechny ty co z nich dělali blbce od celé revoluce, a ve stylu že horší to bejt nemúže mu dali dost hlasů.To stíhání mu vlastně pomohlo protože to zahrál na to že ho ostatní chtěj zničit aby nemoh vládnout a zastavit rozkrádání.
Tak že je to jak jsem psal ,kdyby těch 5 stran nekradlo jak straky ,neprudily a neškrtily lid tak by bureš opravdu nevznik .Tak že ten Foldynův záchvat pravdomluvnosti to naprosto souhlasí. Tak že jak říkáš ta sekta jsou ty nejnasranější a rozhodně to nebudou manažéři a ti co zbohatly pomocí různých podvůdků ,ale ty chudší který makaj a přesto ztěží přežívaj,pro ně je to poslední volba.
Já mám jinou teorii. Lid zklamaný příklonem ČSSD k ušlechtilým ideálům ochrany slabých a chudých dal přednost straně, která místo toho natvrdo slíbila otravovaní bohatých (tím myslím ty strašlivé boháče jako je kadeřnice, hospodský nebo ten instalatér od vedle, který si dokonce dovolil koupit nové auto - na to si nemohl přece normálně vydělat).