k věci, uživatel mathew nabízí zde na fóru mnoho věcí od frekvečních měničů, přes přířezy hliníku spínané zdroje atd.. já od něj koupil za 600Kč reklamovaný spínaný zdroj 24V DC 250W po cca dvou měsících uhánění od platby předem na účet mě reklamovaný zdroj nedošel, naopak jsem dostal bonus ve formě 3 zdrojů 12V 2A někde vyskřípaných ze šroťáku .. na otázku co to má znamenat mě bylo řečeno, že tomu nerozumí, a že prodává za svého známého, že sám neví co to znamená 24V DC.. po dalším měsíci jsem pod výhružkou, že jeho praktiky zveřejním na fóru dostal část ceny zpět konkrétně 500 s tím že 100 si nechává za poštovné a balné ( o tom že původně chtěl za poštovné 250 a skutečné stálo 68,- se ani nemá smysl zmiňovat) ještě jsem z jeho strany dostal výhružku ať to nezveřejňuji, že tady na fóru má mnoho příznivců, že pouze já si vymejšlím a všichni ostatní jsou spokojeni a komu prý se tady bude věřit?.... já to nechal být, ale dožralo mě když jsem se dozvěděl, že takhle podvedl i další lidi mimo jiné třeba Luboše, kterému prodal nefunkční měnič za 1500,- opět mnoho výmluv, že by ho třeba i vyměnil, ale že už všechny nabízené prodal atd.. situace byla ale taková že měniče nabízel dál, k výměně se neměl a prostě okradl dalšího..
poté pan Musil na fóru sháněl měnič, vzhledem k výše popsaným zkušenostem jsem mu nabídl měnič za cenu 1600,- (100Kč co dluží mě + 1500 Lubošovi) a poslal mu zpět jeho zdroje a jeho nefunkční měnič, domníval jsem se, že mu to dojde, že se takhle rozumní lidé na fóru nechovají a prostě jsem podvedl podvodníka.. dostalo se mě toho že na mě pan Musil poštval policii..
proto jsem nucen se touto cestou bránit a posbírat proti tomuto pánovi veškeré důkazy o jeho podvodech jako sebeobranu, ať už o jeho prodeji hliníkových přířezů, u kterých místo slibované ceny 100Kč/kg prodával za cenu cca dvojnásobnou s domněním že hliník má vyšší hustotu

omlouvám se všem, že to řeším takto ale prostě už mě došla trpělivost, vydírat se nenechám.. zítra sem hodím pro zajímavost veškerou naši korespondenci..a žádám dotčené aby se přidali..
všiml jsem si, že po přečtení mého vyjádření na jeho žalobu stáhnul všechny své inzeráty což taky o něčem hovoří..
žádám taky pana Musila aby se vyjádřil a má poslední možnost vrátit všem co ukradl a omluvil se jinak se skutečně zachovám tak jak jsem slíbil..