Čínsky laser-cut pomoc s výberom

a dalsi nekonvencni metody obrabeni a deleni
Marat
Příspěvky: 63
Registrován: 27. 11. 2015, 6:16

11. 12. 2015, 6:35

Nojo, ale ten Číňan ti vypálí ten karton, ale na kov je k ničemu.

Jinak konstruovat ty domky bude poměrně velká práce v porovnání s lubezovými geokolečky. A železnice je asi nejdražší a nejnáročnější koníček, proto nevěřím, že to může nějak vydělávat. Všechny prodejny, kam jsem chodil obdivovat tyhle modely už zkrachovali, takže uživit se v téhle branži nebude jednoduché.
Marat
Příspěvky: 63
Registrován: 27. 11. 2015, 6:16

12. 12. 2015, 9:27

Tady v té diskuzi dole: Thunder laser na CNCZone je obrázek (sova), kde dotyčný porovnává kvalitu gravírování Troteku s 80W výkonem a číny se 130W výkonem staženým na 20%. Je to tvrdé srovnání možností čínského stroje a obyčejné skleněné trubice. A to je to zrovna číňan, který má údajně serva a ne krokové motory.
Docela mě to odradilo. Číňan je asi dobrý a dostačující na řezání, ale jemné gravírování prostě nezvládají.
masafi
Příspěvky: 100
Registrován: 7. 6. 2012, 1:39
Kontaktovat uživatele:

13. 12. 2015, 6:26

cina je dobra na vsechno jen ma mnohem vice limitu nez drahe mainstreamove stroje holt vzdy je to neco za neco .. kdyz usetris par set tisic korun nemuzes ocekavat ze to bude bez omezeni. U sklenenych trubic a gravirovani je problem jak s velikosti bodu u vyssich vykonu tak v omezeni rychlosti buzeni trubice .. co jsem cetl tak maximum pouzitelne na jeste slusne gravirovani je okolo 80w, ale pokud clovek vi, ze bude hlavne gravirovat tak je lepsi vzit max 60w. Serva jsou fajn, ale maji hlavne dopad na rychlost gravirovani. Kdyz se podivas na specifikaci toho stroje mars 130 o kterem pisi na cnczone zjistis, ze ma serva, ale maximalni rychlost je kolem 1m/s lepsi mainstremove stroje maji rychlost hlavy 80 ips (2m/s) a vice trotec tusim az 140 ips ... z toho pak plyne rychlost gravirovani .. a kdyz k tomu pridas velmi rychle a kvalitni pevne rf trubice synrad nebo koherent ... tak se da pochopit rozdil v cene .... mainstreamove firmy pouzivaji sklenene trubice co vim je v modelech urcenych pro rezani a u nich priznaji, ze gravirovat umi, ale v omezene kvalite ...

M
http://www.gravoservis.cz
gravirování, řezání a značení laserem, eloxový tisk
Odpovědět

Zpět na „plazma plyn voda laser EDM“