Ahoj,
díky za cenné informace, člověk se opravdu raději předem zeptá co a jak. K sundání stolů mám připravený dílenský jeřáb, ten malý do 2t, takže by to mělo být v pořádku.
Dveře dílny už rozměrově nikam posunout nejdou, to je ten problém. Navíc je před dveřmi zhruba 35cm schod, takže to taky bude sranda. Frézka s mě stranově nevejde s tím spodním stolem o cca 3cm, takže musí dolů také

Kdyby měl jít dolů jen vrchní stůl, tak je to celkem v pohodě. Umístění dalších větších strojů do dílny už nehrozí, frézka zaplní poslední volný kousek, dílna je holt malá

Až bude uvnitř i tahle boubelatá frézka, budu rád, když budu moct stolem popojet ze strany do strany

Původně jsem si chtěl pořídit frézku novou od Bernarda, která je oproti té F2-250 menší a lehčí, ale osud tomu chtěl tak, že jsem se nachomejtl k odprodeji strojů a NEMOHL jsem tam tak krásný stroj nechat aby ho dali do šrotu, každý pochopí
Ještě dotaz: ty skříně převodů půjdou dolů bez problému? nebude tam nějaké táhlo od ozubených kol k pojezdu vrchního stolu? Co mazací trubičky?
Díky, J-CZ
Weiss D280x700, Güde GTB 16V, BAD-21S po rekonstrukci, Jihokov SVA V10 před rekonstrukcí, korejka F2-250 rozebraná do šroubku a spousta dalších potřebných krámů...