Lepší by bylo to dostat pod konstrukci, ale už nyní očividně zápasíš s výškou
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
určitě to trochu pomůže, ale dost to budou kazit tepelné mosty jeklů konstrukce a i ty vingly, na kterých to leží.
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
Budeš stavět nové? Ta střecha nebude tak těžká. Šlo by to zvednout. Já zvedal a rovnal celý krov nad dílnou 15 metrů. Šlo to z kopce. Udělal jsem podpěry, kolem roxory, povařit a celý jsem to podlil betonem. Z drátů jsem vytáhl pásoviny 50x10 a přivařil k íčkům 220 mm ve stropě. To se nehne.
Kdybys to zvednul sádroš a vata...
Kdybys to zvednul sádroš a vata...
zátka jak vymalované ještě bych je láknul aby neztratily lesk
k tomu zateplení na vzhledu asi nezáleží na výšce ano nechal bych nastříkat pěnu přímo na strop vedle ve firmě to dávali zespodu přímo na vlnitý plech vypadá to jak šlehačka a co je + pohlcuje to hluk a zkracuje dozvuk
k tomu zateplení na vzhledu asi nezáleží na výšce ano nechal bych nastříkat pěnu přímo na strop vedle ve firmě to dávali zespodu přímo na vlnitý plech vypadá to jak šlehačka a co je + pohlcuje to hluk a zkracuje dozvuk
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
Já tu realizaci taky viděl, na strop kterej už tam zůstane na věky je to podle mě dobrá věc, nastříkali na to tak 10-15 cm, na krytinu, na nosníky, celou střechu tím zabalili, bude to lepší jak PUR panely, beze spár.
U mě jde taky o to, že ta střecha tam příští rok nemusí být, a tímto bych tu krytinu znehodnotil, bez toho zůstane dál využitelná.
No a v poslední řadě, ten strop (100m2) mě vyjde celej na 1200,- což u tý pěny bude cena spíš za metr, dva.
U mě jde taky o to, že ta střecha tam příští rok nemusí být, a tímto bych tu krytinu znehodnotil, bez toho zůstane dál využitelná.
No a v poslední řadě, ten strop (100m2) mě vyjde celej na 1200,- což u tý pěny bude cena spíš za metr, dva.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Soused řešil zateplení stropu, udělal záklop a pozval firmu, která stříká do prostoru nad záklopem nějakou polystyrénovou drť. Udělají si potřebný otvor, vrazí tak hadici z auta, které má zásobník, kam sypou z pytlů tu drť a ono to nafouká dohodnutou vrstvu. Pokud se nepletu, tak říkal, že celý rodinný dům stál asi 35.000,- Kč???