Mazlík má veľkého brata
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
-
zverodoktor
No Tome, blahoželám!
Mazlík má veľkého brata
. Viem, že si sa tu na fóre svojho času informoval na nejaký sústruh čo si chcel kúpiť, ale nakoniec z kúpy zišlo. Čo je tento krasavec zač? Ak si niekde o ňom písal, pošli prosím odkaz.
Mazlík má veľkého brata
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Tohle dělám taky. Na fotce máš kejvačkovej buben, ten má vložku silnější, ale pozor na panelkový ( a novější 350) bubny (vystouplý žebra ven), tam je vložka ze stočenýho plechu cca 3mm silnýho, takže se docela zeslabuje opakovaným stáčením. V bubnu u vložky je takový malý osazení a přes něj by asi nebylo rozumný jít. Radši stáčim jen na srovnání ovality i za cenu, že tam nějaká ta drážka od nýtu zůstane.
Ty jsem dělal minule. Je u toho vidět v ploše to napojení. Pár rýh u toho zadního zůstalo. Přední asi dostalo nějakou ránu. Pěkně to házelo. Vzal jsem ho o šest desetin - než to bralo po celé ploše.
S tou sílou vložky je dobré vědět. Diky moc...
S tou sílou vložky je dobré vědět. Diky moc...
Tak už mi na ty moje "sirky" nestačí obyčejný brejle a ubastlil jsem si magnetickou polohovatelnou lupu na stroje.
https://www.youtube.com/watch?v=Y6qb_-Tg2fg
https://www.youtube.com/watch?v=Y6qb_-Tg2fg
Ahoj, děkuju! Jo jo, je to tak: /viewtopic.php?f=107&t=34109zverodoktor píše: ↑19. 12. 2019, 3:43 No Tome, blahoželám!
Mazlík má veľkého brata. Viem, že si sa tu na fóre svojho času informoval na nejaký sústruh čo si chcel kúpiť, ale nakoniec z kúpy zišlo. Čo je tento krasavec zač? Ak si niekde o ňom písal, pošli prosím odkaz.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Malý bastl, taky bastl
Nevíte někdo náhodou, jak jsou tato světélka zapojena? Dávám tomu hodně zabrat, když tam místo předepsaných 30V posílám 32V? Ď, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino