Co jste dneska bastlili?
Hezká cívka ,kolik má hmotnost ?
připomenulo mi to jak jsem vinula vzduchové tlumivky do reprobeden ...
ale drát byl průměr 3,5mm a dvakrát opředený ....
šlo o minimální ztrátu výkonu na tlumivkách pro reproduktor 400W sinus ...

připomenulo mi to jak jsem vinula vzduchové tlumivky do reprobeden ...
ale drát byl průměr 3,5mm a dvakrát opředený ....
šlo o minimální ztrátu výkonu na tlumivkách pro reproduktor 400W sinus ...

Fotku přímo toho dynama který dávám dohromady u sebe teď nemám. Ono je teď rozebraný na prvočinitele
. Ale je to přesně tenhle typ:

Až to bude hotový, tak pošlu fotky a video. Ve finále to totiž bude poháněný stabilním motorem (taky pěkným historickým kouskem)

Až to bude hotový, tak pošlu fotky a video. Ve finále to totiž bude poháněný stabilním motorem (taky pěkným historickým kouskem)

Taky by se mi líbilo navinout to dobovým materiálem ale kde ho vzít
? A když už člověk na něco narazí, tak aby toho bylo aspoň 1,5kg v kuse, nebo naopak aby toho nemusel koupit "vagón"
No a v neposlední řadě aby za to nechtěli hroudu zlata. Nedělám to pro sebe ale pro známého a cena je jedním z limitujících faktorů. Ve finále budou ty cívky zabandážované bavlněnou páskou a ta to schová 

- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
onehda kdyz jsem resil repliku telegrafu jsem narazil na kseft na karlove namesti (uz tam neni)
a tam meli na zemi mraky spulek s kilometrama dratu
jednu jsem tenkrat koupil
skoda ze je na tebe slaba
vsak ona se bude nekdy hodit
stala 0 0 nic
a tam meli na zemi mraky spulek s kilometrama dratu
jednu jsem tenkrat koupil
skoda ze je na tebe slaba
vsak ona se bude nekdy hodit
stala 0 0 nic
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Zkus radioburzu, prodává tam i pán z Karláku.K_73 píše:Taky by se mi líbilo navinout to dobovým materiálem ale kde ho vzít?
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Znám. Taky jsem tam chodil a po skříních mám ještě spoustu "pokladů" který sem tam koupil s tím, že se budou někdy hoditrobokop píše:onehda kdyz jsem resil repliku telegrafu jsem narazil na kseft na karlove namesti ...

Díky za tip.Thomeeque píše:Zkus radioburzu, prodává tam i pán z Karláku.K_73 píše:Taky by se mi líbilo navinout to dobovým materiálem ale kde ho vzít?