Penezenky by bylY plne ...azamo píše:Něco pro drahou polovičku . Na mojem samo domo laseru
Co jste dneska bastlili?
ono s tím cusi3 drátem se nesvařuje vůbec snadno a toto bylo zaplnění dír a ofrézování pokud by to mělo být pohledové tak se postup opakuje po každém ofrézování a srovnání ploch se ukážou neprovařené místa vždycky vzniká při sváření zápal do základního materiálu navíc velký obsach mědi zvýrazňujě svařované teda místa pájené natvrdo a přechody mezi litinou a mědí
mě rozhodně nešlo o machrování ale ukázat že existuje metoda jak opravit poškozený litinový díl bez vneseného pnutí a následně deformací
tady fotky po sražení hran chodí to hladce šroubem jde snadno otáčet rukou a i když to furt vypadá ta navařená plocha hrbatě je to hladké mimo nevyplněné místa
napohled jako celek je to hnus ale je to funkční kus který by jinak skončil vešrotě
ceny svěráků i na bazarech jsou vysoké a pokud si na něj nešáhneš může ti klidně přijít napohled leštěnka s nadrbaným trpézákem pak s ním budeš težce otáčet, protože to nějaké hovádko dotahovalo kladivem

mě rozhodně nešlo o machrování ale ukázat že existuje metoda jak opravit poškozený litinový díl bez vneseného pnutí a následně deformací
tady fotky po sražení hran chodí to hladce šroubem jde snadno otáčet rukou a i když to furt vypadá ta navařená plocha hrbatě je to hladké mimo nevyplněné místa
napohled jako celek je to hnus ale je to funkční kus který by jinak skončil vešrotě
ceny svěráků i na bazarech jsou vysoké a pokud si na něj nešáhneš může ti klidně přijít napohled leštěnka s nadrbaným trpézákem pak s ním budeš težce otáčet, protože to nějaké hovádko dotahovalo kladivem

Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
Já taky myslím žes udělal dobře, já sice zatím vyvařil jenom tělo svěráku, ale ty funkční plochy mě asi taky čekají, jestli se odvážím. Člověk má radost že něco zachrání a nemusí hned kupovat za 2500,- jinej na bazoši.
Mimochodem není ten materiál CuSI3 o dost měkčí než ty ocelové věci, co se na to budou pokládat?
Mimochodem není ten materiál CuSI3 o dost měkčí než ty ocelové věci, co se na to budou pokládat?
-
Ahoj všem,
není to sice všechno z dneška...
Nějaká ta kolečka:
modul 1.5 , z=87, 34, 25, 20 Jsou to jedny z mých prvních vyrobených ozubených kol.
Schválně, komu jsou povědomé
není to sice všechno z dneška...
Nějaká ta kolečka:
modul 1.5 , z=87, 34, 25, 20 Jsou to jedny z mých prvních vyrobených ozubených kol.
Schválně, komu jsou povědomé

Cazeneuve 360HBX, Hurth LF4, 5K301P, Home made CNC, ...
-
Díky.
Jo, jo, polámalo ...
Výroba je na odvalovce, materiál C45. Přikládám další fotky z dneška - další kolečka, stejný modul, 36zubů.
Jo, jo, polámalo ...
Výroba je na odvalovce, materiál C45. Přikládám další fotky z dneška - další kolečka, stejný modul, 36zubů.
-
Zůstane to tak, je to na hotovo.kenybz píše:budeš ještě kalit a pak brousit? nebo to zůstane tak jak je?
- Zdenek Valter
mooooc pěkné 

Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
Proč křemennou tyč ,jak to vypadá ,výhoda ?
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Aha , chceš to mít přesnější než atomové hodiny 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;