Když manželka uviděla to víko, tak dostala hysterák, že jsem to celé zkazil
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
Joooooooooo... Dycky, když po mě moje žena něco chce, tak po ní vždycky chci nějakou malůvku. Jenomže moje žena je "bohužel" humanitně vzdělaná, a tak se zmůže jen na zmatené vysvětlování a chaotickou gestikulaci 
Nejvyšší výkon z její strany je, když na Xichtoknize najde nějaký obrázek popisující zhruba co chce
Ale co budu popisovat, beztak tyhle situace řada z vás zná
Nejvyšší výkon z její strany je, když na Xichtoknize najde nějaký obrázek popisující zhruba co chce
Ale co budu popisovat, beztak tyhle situace řada z vás zná
nastesti ne, moje se naucila v cad a preda mi rovnou model 
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Ale jak pak muze tvrdit, ze to neni ono, kdyz ani nepopsala, ze to ma byt takove a takove...LSoft píše: ↑13. 9. 2021, 6:00 Joooooooooo... Dycky, když po mě moje žena něco chce, tak po ní vždycky chci nějakou malůvku. Jenomže moje žena je "bohužel" humanitně vzdělaná, a tak se zmůže jen na zmatené vysvětlování a chaotickou gestikulaci
Ale co budu popisovat, beztak tyhle situace řada z vás zná![]()
Ale ja jsem v chomoutu uz nekolik desetileti - tak jsme si ten proces zadani -> produkt vyjasnili - bylo sice par dejme tomu diplomaticky receno nejasnych situaci na zacatku, ale pak doslo k prozreni, ze jake zadani, takovy vysledek ...
Taky to bylo/byva z "humanitniho" do "technickeho", ale praxe ukazala, ze je nutno se prizpusobit tomu technickemu ...
Nejdriv to je maluvka ze strany zadavatele (staci i ten obrazek ze sveta FB nebo jinych), ale bez toho technik proste nezacne, pak to technik prekresli a hlavne technicky vyjadri/popise, a po nekolika iteracich (nastesti jen papir / tuzka) je zadani na svete ...
Ale vzdy zalezi na tom, kdo taha kratkou a to si netroufam vubec posoudit ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
lapa píše: ↑13. 9. 2021, 5:58Ale jak pak muze tvrdit, ze to neni ono, kdyz ani nepopsala, ze to ma byt takove a takove...LSoft píše: ↑13. 9. 2021, 6:00 Joooooooooo... Dycky, když po mě moje žena něco chce, tak po ní vždycky chci nějakou malůvku. Jenomže moje žena je "bohužel" humanitně vzdělaná, a tak se zmůže jen na zmatené vysvětlování a chaotickou gestikulaci
Ale co budu popisovat, beztak tyhle situace řada z vás zná![]()
![]()
Ale ja jsem v chomoutu uz nekolik desetileti - tak jsme si ten proces zadani -> produkt vyjasnili - bylo sice par dejme tomu diplomaticky receno nejasnych situaci na zacatku, ale pak doslo k prozreni, ze jake zadani, takovy vysledek ...
Taky to bylo/byva z "humanitniho" do "technickeho", ale praxe ukazala, ze je nutno se prizpusobit tomu technickemu ...
Nejdriv to je maluvka ze strany zadavatele (staci i ten obrazek ze sveta FB nebo jinych), ale bez toho technik proste nezacne, pak to technik prekresli a hlavne technicky vyjadri/popise, a po nekolika iteracich (nastesti jen papir / tuzka) je zadani na svete ...
Ale vzdy zalezi na tom, kdo taha kratkou a to si netroufam vubec posoudit ...
Najjednoduchšie je naučiť ženu milovať váš štýl práce... potom sú všetky výsledky super ...
To že niekto nerozumie tomu čo píšem, neznamená že som troll 
Včera jsem opravoval molekulární sušárnu a dnes temperák. Protože mě záda moc neslouží tak s chutí používám stařičký jungheinrich jako pracovní stůl s nastavitelnou výškou. Třeba odšroubovat plnou nádržku se špinavou vodou jde takto naprosto luxusně bez ohýbání
Temperák jaksi nedopouštěl vodu nakonec jsem ho musel celý rozebrat...dám pár bastlících fotek s hádankou. na jedné z fotek je vidět závada tak zapojte makovice a hledejte, hledejte...

Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
-
Sancho Panza
řekl bych že je tam užraná (klasika) ta mosazná trubka.
Btw - to je Wittmann a nebo čo?
Jinak koukám, že starý Piovan, je proti tomu SWP (Skunk Works Product).
Zejména ta pumpička z alůmíníá - v tý teplý temperační vodě - to bude dost
rychlá akce (starý Piovan má celý bronzový).
Btw - to je Wittmann a nebo čo?
Jinak koukám, že starý Piovan, je proti tomu SWP (Skunk Works Product).
Zejména ta pumpička z alůmíníá - v tý teplý temperační vodě - to bude dost
-
Sancho Panza
Jo a ten plovák - ten je taky nějakej divnej - tam není klasika - tyčkový anuloid (od Mederu), ale nějaký bimbas?