Když manželka uviděla to víko, tak dostala hysterák, že jsem to celé zkazil

Ale jak pak muze tvrdit, ze to neni ono, kdyz ani nepopsala, ze to ma byt takove a takove...LSoft píše: ↑13. 9. 2021, 6:00 Joooooooooo... Dycky, když po mě moje žena něco chce, tak po ní vždycky chci nějakou malůvku. Jenomže moje žena je "bohužel" humanitně vzdělaná, a tak se zmůže jen na zmatené vysvětlování a chaotickou gestikulaci
Nejvyšší výkon z její strany je, když na Xichtoknize najde nějaký obrázek popisující zhruba co chce
Ale co budu popisovat, beztak tyhle situace řada z vás zná![]()
lapa píše: ↑13. 9. 2021, 5:58Ale jak pak muze tvrdit, ze to neni ono, kdyz ani nepopsala, ze to ma byt takove a takove...LSoft píše: ↑13. 9. 2021, 6:00 Joooooooooo... Dycky, když po mě moje žena něco chce, tak po ní vždycky chci nějakou malůvku. Jenomže moje žena je "bohužel" humanitně vzdělaná, a tak se zmůže jen na zmatené vysvětlování a chaotickou gestikulaci
Nejvyšší výkon z její strany je, když na Xichtoknize najde nějaký obrázek popisující zhruba co chce
Ale co budu popisovat, beztak tyhle situace řada z vás zná![]()
![]()
Ale ja jsem v chomoutu uz nekolik desetileti - tak jsme si ten proces zadani -> produkt vyjasnili - bylo sice par dejme tomu diplomaticky receno nejasnych situaci na zacatku, ale pak doslo k prozreni, ze jake zadani, takovy vysledek ...
Taky to bylo/byva z "humanitniho" do "technickeho", ale praxe ukazala, ze je nutno se prizpusobit tomu technickemu ...
Nejdriv to je maluvka ze strany zadavatele (staci i ten obrazek ze sveta FB nebo jinych), ale bez toho technik proste nezacne, pak to technik prekresli a hlavne technicky vyjadri/popise, a po nekolika iteracich (nastesti jen papir / tuzka) je zadani na svete ...
Ale vzdy zalezi na tom, kdo taha kratkou a to si netroufam vubec posoudit ...