13. 1. 2014, 8:18
Zdravím
Nedávno jsem na ASISTu musel měnit potenciometr pro regulaci otáček, osička i pouzdro osy bylo plastové a po létech styku s olejem se plast úplně rozsypal. Kontakt vypínače zlobil už asi o půl roku dříve, ale neřeil jsem to.
Protože použili nestandartní vypínač potenciometru (ve vypnutém stavu kontakt sepnutý) a ze zahraničí jsem ho objednávat nechtěl, vyřešil jsem to, po prozkoumání zapojení, dvojitým lineárním potenciometrem 10K/N Tesla, velký kovový. Má být 4K7, ale nesehnal jsem ho. Jedna polovina slouží jako normálně, potenciometr, druhá polovina jako spínač v nule. Potenciometr jsem opatrně rozebral (vzdálenější šást od hřídele) a přeškrábnutím přerušil odporovou dráhu v blízkosti nulových otáček. Takto se krásně spojí vývod běžce s krajní polohou téměř s nulovým odporem. Proudové namáhání je, v případě ASIST, řádově miliampéry, protože přes tento kontakt je ovládána pouze mřížka tyristoru, který umožní sepnutí relé pohonu (motoru).
PS: Zásadně nedoporučuji vykašlat se na ten vypínač! Je to bezpečnostní prvek! Chrání Vás, elektroniku regulátoru, motor a v poslední řadě i převody soustruhu. Pokud by tam nebyl, mohli by jste klidně v plné rychlosti navolit revers, což by mohlo asi nadělat pěknou paseku!
Snad by tyto moje kecy mohlo někomu v budoucnu pomoct....
PS: Nižší otáčky na revers (jak se tu někdo ptal): Nevím proč to tak výrobce vymyslel, možná kvůli motoru, ale je to úmysl. Při volbě přepínače do polohy 'R' je přes jeho kontakt 11 a 12 a přes pomocnou desku (ta je úplně dole) V2 a I2 vřazen odpor 4K7, který omezí maximální otáčky. Pokud by to někomu vysloveně vadilo, stačí odpojit konektor z vývodu I2 na desce regulátoru otáček a nebo odpojit vývod 11 na přepínači.
PS: K té vyhořené desce: Pokud by byl zájem, mohl bych se pokusit o opravu. Ale jak jsem četl, majitel už má náhradu...
S pozdravem Stelerp