Koupím lunetu
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
zdravim nevali se nekomu nejaka luneta doma ze bych koupil nebo nezmerili by jste kdo ma takova miry lunety at vim z jakeho soustruhu ji shanet rozmery jsou od loze na stred lunety 15cm a od stredu spicateho zarezu na kraj plochy 10.5 cm
- Zdenek Valter
Není lépe rovnou říci na jaký stroj to chceš ?maniak píše:zdravim nevali se nekomu nejaka luneta doma ze bych koupil nebo nezmerili by jste kdo ma takova miry lunety at vim z jakeho soustruhu ji shanet rozmery jsou od loze na stred lunety 15cm a od stredu spicateho zarezu na kraj plochy 10.5 cm

Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
a když se budete prohrabovat hromadou lunet
tak já bych potřeboval na SUI32, rozměry jsou 160 od dosedací plochy po střed a střed trojúhelníkové a střed druhé plošky taky 160mm
omlouvám se, že jsem se vetřel do tématu..

omlouvám se, že jsem se vetřel do tématu..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
kamenicek http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=60&t=10131" onclick="window.open(this.href);return false;maniak píše:zdravim nevali se nekomu nejaka luneta doma ze bych koupil nebo nezmerili by jste kdo ma takova miry lunety at vim z jakeho soustruhu ji shanet rozmery jsou od loze na stred lunety 15cm a od stredu spicateho zarezu na kraj plochy 10.5 cm