Přání
Moderátor: sysel
Všem CNN bláznům hodně štěstí a zdraví v novém roce (a hlavní pevné nervy s námi málo gramotnými)je to tady super. Pepa.cz

CNN? To musíš napsat sem: http://www.cnn.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Pepa.cz píše:Všem CNN bláznům hodně štěstí a zdraví v novém roce (a hlavní pevné nervy s námi málo gramotnými)je to tady super. Pepa.cz![]()
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
pěkný nový rok c-n-c šílenci a spol...
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Já v pohodě, drahá polovička moc nevařila a já normálně chodil do práce ( když byl normální pracovní den)
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Tak před Vánoci na sebe začal upozorňovat hřbet, na Štědrý večer se ozval žlučník, mezi svátky jsem dodělal rest z před Vánoc a před Silvestrem přišla nějaká viróza (k doktorkce jsem radji nešel, protože jsem se nechtěl naočkovat proti chřipce. To bych si zase vyposlechnul). Shrnuto, svátky jako řemen....
- Zdenek Valter
No cítím se podobně. Plány padly za vlast bohužel díky nemoci v rodině. Proto samozřejmě přeji všem účastníkům tohoto fóra vše nej do tohoto roku.bobik píše:Nesnáším svátky. Jen jsem celé dny seděl u kompu a přibral 3kg. Ještě že jdu zítra do práce. To jsem měl plány, co všechno přes svátky udělám a neudělal jsem skoro vůbec nic. A jak jste na tom vy?
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
Člověk míní a život mění .... Takže já přeju všem hlavně hodně zdraví a k tomu taky trochu štěstí, bez kterýho to rovněž nejde ..... protože když bude tohle, tak to ostatní si můžeme koupit a nebo případně ukrást..... aby jsme se zas tak moc nelišili od našich "bohů" 

Milí stryci, do nového roku vám všem též přeji, aby byl alespoň tak dobrý, jako byl ten loňský. Aby se vám i vašim blízkým dařilo a aby jsme si všichni mohli tak jako dnes i za rok popřát zdraví, štěstí, peníze, ostré frézy a ... a vůbec! 

Všechno, co může počkat do zítřka, klidně počká i do příštího týdne. ;-)
Dámy a pánové ,
vše nej nej v tomto vánočním čase přeji . Hlavně všechny prsty na svém místě a žádné špony v očích .
vše nej nej v tomto vánočním čase přeji . Hlavně všechny prsty na svém místě a žádné špony v očích .
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Přidávám se k přání, tak tedy veselé a příjemné svátky, hodně štěstí a hlavně zdraví do nového roku, a ať je ten rok zase o něco lepší než byl ten starý, protože jaký si jej uděláme, takový ho budeme mít.
Perun s Vámi přeje Slezák s rodinou a dřevohryzadlem.
Perun s Vámi přeje Slezák s rodinou a dřevohryzadlem.