Moznost vyjadrit nazor na amnestii prezidenta
Moderátor: sysel
Já bych to neviděl tak tragicky.
Spíš je smutné že každý 45 Čech je ve vězení, tzn tak každý 20 je zmrd který porušuje zákon. To že dosali někteří šmejdi milost lidem vadí, ale že jsou živeni z našich daní nikoho netankuje
jsme divný národ, možná ještě přijde doba kdy budeme moci být na naši zemi hrdí. Záleží na nás jak vychováme naše děti protože nějaké demonstrace nic nezmění musí se změnit lidi.
Spíš je smutné že každý 45 Čech je ve vězení, tzn tak každý 20 je zmrd který porušuje zákon. To že dosali někteří šmejdi milost lidem vadí, ale že jsou živeni z našich daní nikoho netankuje
jsme divný národ, možná ještě přijde doba kdy budeme moci být na naši zemi hrdí. Záleží na nás jak vychováme naše děti protože nějaké demonstrace nic nezmění musí se změnit lidi.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
- Gulliver64
u nas opravdu neni 230000 ale 23000 veznu (v r.2012)lubos píše:...Spíš je smutné že každý 45 Čech je ve vězení...
Modelová zařízení pro slévárny, hliníkové odlitky. První CNC frézka postavená v r.2003 ."Dřeváček" - r.2010. Zapřísáhlý uživatel MACH3 ver.2.63 .
Ano, těch, co něco produkují, je skutečně menšina a bude jich s postupující automatizací a robotizací méně a méně. Po polích se nám prohání čím dál větší stroje, jeden člověk obhospodaří 100h, v supermarketech mizí prodavačky a nahrazuje je automatizovaná pokladna. Ve fabrikách jeden človek může obsluhovat několik strojů a lidi u pasu nahradí pár robotů. Taky vidítu tu slepu uličku, do které se dost vysokou rychlostí řítíme? Já před dvaceti lety v žertu říkal, že díky té automatizaci a hlavně robotizaci s umělou inteligencí zanikne dělnická profese i THP. Že lidi z výrobního procesu skončí ve státní správě. Stanou se úředníky. A protože když po tobě úředník něco chce, tak buzeruje, je to buzerant, tak se staneme národem buzerantů, páč se všichni budeme buzerovat navzájem. To jsem si ovšem nemyslel, že se toho dožiju.
- Gulliver64
já přece neříkám, že se má jít někam brečet, a k volbám už vůbec ne. copak neznáš nejstarší volební heslo "dej mi svůj hlas a mlč!" ?Radek-B píše:A podle tebe tedy je potreba jit brecet kam ? K volbam ? ...
ve všem ostatním máš pravdu.
Modelová zařízení pro slévárny, hliníkové odlitky. První CNC frézka postavená v r.2003 ."Dřeváček" - r.2010. Zapřísáhlý uživatel MACH3 ver.2.63 .
- Gulliver64
"Demokratické zřízení doplatí na to, že bude chtít vyhovět všem. Chudí budou chtít část majetku bohatých a demokracie jim to dá. Mladí budou chtít práva starých, ženy budou chtít práva mužů, a cizinci budou chtít práva občanů a demokracie jim to dá. Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce a demokracie jim to umožní. A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou po pozicích moci, vznikne tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie anebo oligarchie."
víte kdo a kdy toto řekl?
víte kdo a kdy toto řekl?
sokrates..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Ještě jsi zapomněl na dovoz čínského zboží.bobik píše:Ano, těch, co něco produkují, je skutečně menšina a bude jich s postupující automatizací a robotizací méně a méně. Po polích se nám prohání čím dál větší stroje, jeden člověk obhospodaří 100h, v supermarketech mizí prodavačky a nahrazuje je automatizovaná pokladna. Ve fabrikách jeden človek může obsluhovat několik strojů a lidi u pasu nahradí pár robotů. Taky vidítu tu slepu uličku, do které se dost vysokou rychlostí řítíme? Já před dvaceti lety v žertu říkal, že díky té automatizaci a hlavně robotizaci s umělou inteligencí zanikne dělnická profese i THP. Že lidi z výrobního procesu skončí ve státní správě. Stanou se úředníky. A protože když po tobě úředník něco chce, tak buzeruje, je to buzerant, tak se staneme národem buzerantů, páč se všichni budeme buzerovat navzájem. To jsem si ovšem nemyslel, že se toho dožiju.

Myslím, že strkat hlavu do písku je to nejhorší ... Pokud vše co se kolem nás děje půjde dál tempem jakým to jde, tak za chvíli nebudeme mít za co si s našima CNC stroječkama hrát ... Stát je rozkradený teď chce mafie oholit nás jestli Ti to nedošlo...Gulliver64 píše:pánové a dámy,
nejsem apolitický člověk, chápu, že mnoho z nás některé věci přizvedávají ze židlí, ale zde jsme na fóru o stavbě cncček, tak proč to tu zasíráte politikou. copak už ani tady nemůže být klid?
Už dávno nejde o politiku, jde o ekonomický bytí slušných lidí a o budoucnost našich dětí a vnoučat.
- Gulliver64
tak ještě jednou, protože mám pocit, že tu někteří neumějí číst.
mě není jedno, co se kolem mě děje, ale nevidím jediný důvod, proč se o tom bavit na fóru o cncčkách.
a kecama se věci nemění!
mě není jedno, co se kolem mě děje, ale nevidím jediný důvod, proč se o tom bavit na fóru o cncčkách.
a kecama se věci nemění!
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Mne trosku desi kandidati na dalsiho prezidenta, zrejmne to podle vseho vyhraje Zeman a vubec netusim co od nej cekat.
Doufam ze o nem nebude opet pet let slyset jako o tom narcisovi. Ale bude asi dobrym zastupcem dobre prezentujicim cesko.
Slivovicka, borovicka , polospanek, domecek na vysocine.
K volbam asi nejdu nemam koho volit, chtel jsem volit Okamuru, protoze to tam chce dosadit relativne mladeho podnikatele co si nepotrebuje nahrabat a nema za sebou korupcni
politicky rust v nejake strane kde je pak temi kdo to plati a nechaji ho postupovat ve funkcich vydiratelny, coz sy myslim stalo se ted ukazkove v pripade tech tri co rozhodli o amnestii.
Take ale tim ze nepudu nechci nahrat do karet nekomu jinemu. Nevite nekdo presne jak je to z hlasy ktere zbydou ? Aby si je za se kua nejaci chytraci podle nejakeho zakona nejakym
zpusobem nerozdelil jako v pripade volby posrancu.
Jen doufam ze primou volbu prezidenta do te doby nez budeme volit dalsiho nejaky chytrak nezrusi.
RADEK
Doufam ze o nem nebude opet pet let slyset jako o tom narcisovi. Ale bude asi dobrym zastupcem dobre prezentujicim cesko.
Slivovicka, borovicka , polospanek, domecek na vysocine.
K volbam asi nejdu nemam koho volit, chtel jsem volit Okamuru, protoze to tam chce dosadit relativne mladeho podnikatele co si nepotrebuje nahrabat a nema za sebou korupcni
politicky rust v nejake strane kde je pak temi kdo to plati a nechaji ho postupovat ve funkcich vydiratelny, coz sy myslim stalo se ted ukazkove v pripade tech tri co rozhodli o amnestii.
Take ale tim ze nepudu nechci nahrat do karet nekomu jinemu. Nevite nekdo presne jak je to z hlasy ktere zbydou ? Aby si je za se kua nejaci chytraci podle nejakeho zakona nejakym
zpusobem nerozdelil jako v pripade volby posrancu.
Jen doufam ze primou volbu prezidenta do te doby nez budeme volit dalsiho nejaky chytrak nezrusi.
RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Poslechnete si prosim nazory Okamury a zamyslete se nad nimi. Videl jsem i jine rozhovory s nim a proste mi mluvi z duse.
Myslim ze prave pro to se tam nedostal.
https://www.youtube.com/watch?v=uH85F3t8RIM" onclick="window.open(this.href);return false;
Myslim ze prave pro to se tam nedostal.
https://www.youtube.com/watch?v=uH85F3t8RIM" onclick="window.open(this.href);return false;
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
Bohuzel moje pritelkyne zde zminovaneho pana delsi dobu zazila nazivo a jsem rad, ze se tam nedostal.
To co rika neni to, co si mysli. Je to to, co si mysli ze druzi chteji slyset. Pokud se změní nálada posluchačů nebo publikum, nemá problém zastávat opačný názor.
To co rika nemusi nutne mit vztah k realite ani tomu co dela. Nema problem si behem rozhovoru vymyslet dostatek dat podporujicich predchozi odstavec, byt realna data prokazuji opak.
Je ochoten se bavit s kazdym novinarem na libovolne tema a tvarit se jako odbornik, i kdyz o tom vi kulove. Proto jej novinari maji radi a cituji ho snad na kazde tema.
Ve výsledku je bohužel populární a oblíbený.
To co rika neni to, co si mysli. Je to to, co si mysli ze druzi chteji slyset. Pokud se změní nálada posluchačů nebo publikum, nemá problém zastávat opačný názor.
To co rika nemusi nutne mit vztah k realite ani tomu co dela. Nema problem si behem rozhovoru vymyslet dostatek dat podporujicich predchozi odstavec, byt realna data prokazuji opak.
Je ochoten se bavit s kazdym novinarem na libovolne tema a tvarit se jako odbornik, i kdyz o tom vi kulove. Proto jej novinari maji radi a cituji ho snad na kazde tema.
Ve výsledku je bohužel populární a oblíbený.