Tady to je celé a pohromadě http://www.stream.cz/video/785372-co-hi ... enta-u-nas" onclick="window.open(this.href);return false;Radek-B píše:Poslechnete si prosim nazory Okamury a zamyslete se nad nimi. Videl jsem i jine rozhovory s nim a proste mi mluvi z duse.
Myslim ze prave pro to se tam nedostal.
https://www.youtube.com/watch?v=uH85F3t8RIM" onclick="window.open(this.href);return false;
Moznost vyjadrit nazor na amnestii prezidenta
Moderátor: sysel
- Gulliver64
mám s ním, bohužel, úplně stejnou zkušenost.vvitty píše:Bohuzel moje pritelkyne zde zminovaneho pana delsi dobu zazila nazivo a jsem rad, ze se tam nedostal.
To co rika neni to, co si mysli. Je to to, co si mysli ze druzi chteji slyset...
Modelová zařízení pro slévárny, hliníkové odlitky. První CNC frézka postavená v r.2003 ."Dřeváček" - r.2010. Zapřísáhlý uživatel MACH3 ver.2.63 .
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Tak hosi trosku konkretne by to neslo, to mne zajima. Jedna baba povidala mne nebre. Ostatni kandidati mne o nicem dobrem nepresvedcili uz historicky.
Viz Zeman a opozicni smlouva, Fisher a komousi a vubec myslim ze Prezident by zasadne mel byt nestrannik.
RADEK
Viz Zeman a opozicni smlouva, Fisher a komousi a vubec myslim ze Prezident by zasadne mel byt nestrannik.
RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
vsadím boty že s Okamurou by to za nějaký čas dopadlo úplně stejně jako s VV, těm taky naletělo X procent lidí a zpětně si drbou hlavu
brácha ho zažil jako řidič autobusu v Čedoku před 20 lety ještě když tam Okamura dělal průvodce
to není dobrej člověk
on vždy a za všech okolností bez ohledu na jakákoli psaná i nepsaná pravidla sleduje pouze jeden cíl, vlastní prospěch
on se tím ani netají, před pár lety to jinými, trochu uhlazenějšími slovy taky někde v nějakém rozhovoru napsal
............
Juraj Kukura kdysi v jednom rozhovoru na otázku v čem vidí rozdíl v žití mezi třemi městy mezi kterými pendluje, tj. Bratislavou, Prahou a Hamburkem odpověděl :
" ...v Hamburku jsou starý peníze..."
to je myslím věta která přesně charakterizuje to co se tu děje, rozdíl mezi námi a civilizovaným světem
Klaus prostě za sebou úmyslně zametl a ukončil tak éru "mladých" peněz
nevěřím tomu že by byl jen diletant a nedovedl si spočítat co to bude znamenat, mnohokrát dokázal že přemýšlí o pět tahů napřed
jeden na závěr
Víte že Česká pošta stahuje z používání známky s Klausem?
Lidi nevěděj, na kterou stranu maj plivat.....
.....................
osobně budu volit Schwarzenberga
brácha ho zažil jako řidič autobusu v Čedoku před 20 lety ještě když tam Okamura dělal průvodce
to není dobrej člověk
on vždy a za všech okolností bez ohledu na jakákoli psaná i nepsaná pravidla sleduje pouze jeden cíl, vlastní prospěch
on se tím ani netají, před pár lety to jinými, trochu uhlazenějšími slovy taky někde v nějakém rozhovoru napsal
............
Juraj Kukura kdysi v jednom rozhovoru na otázku v čem vidí rozdíl v žití mezi třemi městy mezi kterými pendluje, tj. Bratislavou, Prahou a Hamburkem odpověděl :
" ...v Hamburku jsou starý peníze..."
to je myslím věta která přesně charakterizuje to co se tu děje, rozdíl mezi námi a civilizovaným světem
Klaus prostě za sebou úmyslně zametl a ukončil tak éru "mladých" peněz
nevěřím tomu že by byl jen diletant a nedovedl si spočítat co to bude znamenat, mnohokrát dokázal že přemýšlí o pět tahů napřed
jeden na závěr
Víte že Česká pošta stahuje z používání známky s Klausem?
Lidi nevěděj, na kterou stranu maj plivat.....
.....................
osobně budu volit Schwarzenberga
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
S tim Okamurou mne trosku desite. ALe osobne neznam zadneho z kanditatu a opravdu clovek dopredu netusi co muze cekat.
Osobne myslim ze konkretne Schvanzerberg neni schopny reprezentovat sam sebe. Natozpak republiku.
To by bylo jak se rika v jeho kruzich FO-PA , ale nazory ma dobre.
RADEK
Osobne myslim ze konkretne Schvanzerberg neni schopny reprezentovat sam sebe. Natozpak republiku.
To by bylo jak se rika v jeho kruzich FO-PA , ale nazory ma dobre.
RADEK
Naposledy upravil(a) Radek-B dne 10. 1. 2013, 8:15, celkem upraveno 1 x.
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
Neobhajuji, ani neschvaluji, udělat se s tím už nedá nic, je to následek, ne příčina.
Tvrdí se:"Půda je základem bohatství", a tady u nás je přebytek půdy která od doby pozemkové reformy nemá stálého, silného, nedotknutelného vlastníka. Pozemková reforma
A také se říká, že na počátku každého velkého bohatství je zločin /Přemyslovci Slavníkovci,Vršovci/, a o tom to bylo, je a bude. Proto se u nás děje to co prožíváme, většina lidí je slušná, jen nic neudělají. /Hitler-Německo/
Nacházíme se, už přes dvě stě let v jakési přechodné době hledání použitelného systému pro další rozvoj lidstva a máme tu smůlu, že to vychází zrovna na nás, /na ty předtím zbývalo otroctví, poddanství atd./.
Ty staré a mladé peníze sedí, a čím rychleji se stanou mladé peníze těmi starými tím lépe, ne pro nás, ale pro ty další, za sto a více let. Co třeba dnes víme o tom, co si mysleli obyčejní lidé za Francouzské revoluce?
NEJVĚTŠÍM NEPŘÍTELEM ROZVOJE LIDSTVA JE A ZŮSTÁVÁ TZV. : "DUŠEVNÍ VLASTNICTVÍ"
Jelikož jsem duší anarchista a punker a švejk, tak:" VOLTE FRANCE!".
P.S. Víte že jediná kultura, která nemá ve svých bájích a pohádkách zmínky o válkách a vyhlazovacích bojích, je eskymácká?
Tvrdí se:"Půda je základem bohatství", a tady u nás je přebytek půdy která od doby pozemkové reformy nemá stálého, silného, nedotknutelného vlastníka. Pozemková reforma
A také se říká, že na počátku každého velkého bohatství je zločin /Přemyslovci Slavníkovci,Vršovci/, a o tom to bylo, je a bude. Proto se u nás děje to co prožíváme, většina lidí je slušná, jen nic neudělají. /Hitler-Německo/
Nacházíme se, už přes dvě stě let v jakési přechodné době hledání použitelného systému pro další rozvoj lidstva a máme tu smůlu, že to vychází zrovna na nás, /na ty předtím zbývalo otroctví, poddanství atd./.
Ty staré a mladé peníze sedí, a čím rychleji se stanou mladé peníze těmi starými tím lépe, ne pro nás, ale pro ty další, za sto a více let. Co třeba dnes víme o tom, co si mysleli obyčejní lidé za Francouzské revoluce?
NEJVĚTŠÍM NEPŘÍTELEM ROZVOJE LIDSTVA JE A ZŮSTÁVÁ TZV. : "DUŠEVNÍ VLASTNICTVÍ"
Jelikož jsem duší anarchista a punker a švejk, tak:" VOLTE FRANCE!".
P.S. Víte že jediná kultura, která nemá ve svých bájích a pohádkách zmínky o válkách a vyhlazovacích bojích, je eskymácká?
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
Radku, pokud sleduješ debatu kandidátů na presidenta, tak nemusíš být smutný, že tam není tvůj populista. Je jich tam dost, Dinsby, Bobo, JFK (J. Fišer Klaun) m.j. mi připadá, že má hadí oči....
K té eskymácké kultuře, ty pohádky končí zravidla dosti nešťastně i smrtí hlavního hrdiny. Dosti ponuré. Tím nic nechválím, ani nehaním.
K té eskymácké kultuře, ty pohádky končí zravidla dosti nešťastně i smrtí hlavního hrdiny. Dosti ponuré. Tím nic nechválím, ani nehaním.
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Ja nejsem smutny jen mne to uz fakt sere.
Pripadne mi, ze at uz sem kdy byl volit a volil jsem nebo nevolil , tak jsem stejne poskodil sebe sve deti a zvysil si dane atd.. atd..
To jak si to deni, ti co jsou u koryt za tech 20 let dokazali k obrazu a prospechu svemu nastavit je donebevolajici.
Jak je ucinit odpovedne za to co delaji a jak se chovaji ? Dyt to neni mozne.
Jsou nepostizitelni a vsechno jim prochazi, pokud tedy nehodi primo nekoho nepohodlneho pres palubu.
Pripadne mi, ze at uz sem kdy byl volit a volil jsem nebo nevolil , tak jsem stejne poskodil sebe sve deti a zvysil si dane atd.. atd..
To jak si to deni, ti co jsou u koryt za tech 20 let dokazali k obrazu a prospechu svemu nastavit je donebevolajici.
Jak je ucinit odpovedne za to co delaji a jak se chovaji ? Dyt to neni mozne.
Jsou nepostizitelni a vsechno jim prochazi, pokud tedy nehodi primo nekoho nepohodlneho pres palubu.
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
kutil_tim: Čedok byl před 20-ti lety státní podnik, Okamura tam byl zaměstnanec jako každý jiný, Okamura nebyl a není majitelem.....
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
??? (porusim avizovane mlceni) Cloveka:testone píše:osobně budu volit Schwarzenberga
* ktery, ac "bohaty, ktery to nema zapotrebi", bere dotace v radu mega ze statniho rozpoctu pres firmu sveho syna, ale ma v ni sam pres 99% podil
* ktery neni schopen dodrzovat dotacni pravidla (kdyz uz je bere)
* jemuz Kalousek nasledne prominul postihy za nedodrzovani dotacnich pravidel
* ktery se jako cesky politik (a budouci prezident ) ucastni v povestne skupine Bildenberg
* ktery musel restituovat podle rakouskeho prava, protoze podle ceskeho by to neslo, a podle vlastnich slov v tomto procesu i korumpoval (ovsem jiz to je promlceno

* ktery "uspesne" podnikal s Becherovkou a Respektem
* ktery nedodrzoval zavazna pravidla o prodeji nakazenych ryb ze svych chovu
* ktery - ... je toho vic
* ktery ma ale uzasne PR

Proc ne, ze ???
-
Zle, matičko, zle!
Švarcenberci zde:
jeden, ten je generál,
a druhý je kardinál;
zle, matičko, zle!
Zle, matičko, zle!
Švarcenberci zde:
jeden drží karabáč,
druhý říká »Otčenáš«;
zle, matičko, zle!
Zle, matičko, zle!
Švarcenberci zde:
jeden, ten je arcibiskup,
a druhý je taky .......,
zle matičko, zle!
K.H.Borovský 1850
Švarcenberci zde:
jeden, ten je generál,
a druhý je kardinál;
zle, matičko, zle!
Zle, matičko, zle!
Švarcenberci zde:
jeden drží karabáč,
druhý říká »Otčenáš«;
zle, matičko, zle!
Zle, matičko, zle!
Švarcenberci zde:
jeden, ten je arcibiskup,
a druhý je taky .......,
zle matičko, zle!
K.H.Borovský 1850
Sice jsem si říkal že se nebudu už zapojovat do téhle debaty ... ale ... mám dneska po narozkách, lahvička šuškavýho byla dobrá, tak co ...
Taky mně to tu sere a proto volím Avatara ... ať je prča. Ten chlap není hlupák, není z žádný partaje a na politiky zvysoka se
takže když divadlo tak pořádný.
Teď trochu vážně ... ti ostatní už více či méně ukázali co umějí, děkuju, nechci ...
Zeman ... vzpomínám jak coby premier lákal do čech skvělý a perspektivní kapitál z Portugalska a jak jim sliboval daňový ráj. Já tu jsem doma, podnikám od devadesátýho a nikdy mi nikdo nic neodpustil ... holt nejsem přičmoudlej portugalec...
Fišer a jeho styl kdo nic nedělá, nic nezkazí a je povýšen, kdo je povýšen nemusí nic dělat .... no však to známe... děkuji pá, pá ...
Trautenberg ... potěš koště, když před volbama vznkla slavná TOP09 s knížetem tak jsem si přečetl jejich volební program a udělalo se mi mdlo
... říkal jsem si probůh snad je lidi nebudou volit aby byl chemik a padákový znalec ministrem financí ... ku
stalo se a kníže byl při tom, takže děkuju, nechci
Kmotr Sobotka je od nás, nemá smysl o něm psát víc ... Naše země, naše věc ... sakra nějak mi to připomíná COSA Nostru nebo ne?
Dinsbier ... nebýt populárního jména je nic ....
A ty ženský .... no pro jejich dobro a mentální bezpečí raději ať mezi tu sbírku nelezou.
Takže mi zbejvá jedině Franz coby člověk se svým názorem, kterej vypadá, že se těch mafiánů nebojí a dobrý vztahy s Maory se nám určitě budou hodit ....
Konec konců jak jsem někde četl "Když můžou mít amíci prvního černýho presidenta, tak proč ne my modrýho"
a volit určitě aspoň v prvním kole jdu, sranda musí bejt i kdyby na chleba nebylo a fotra houpi- hou .... no však to znáte ... ne? 

Taky mně to tu sere a proto volím Avatara ... ať je prča. Ten chlap není hlupák, není z žádný partaje a na politiky zvysoka se

Teď trochu vážně ... ti ostatní už více či méně ukázali co umějí, děkuju, nechci ...

Zeman ... vzpomínám jak coby premier lákal do čech skvělý a perspektivní kapitál z Portugalska a jak jim sliboval daňový ráj. Já tu jsem doma, podnikám od devadesátýho a nikdy mi nikdo nic neodpustil ... holt nejsem přičmoudlej portugalec...

Fišer a jeho styl kdo nic nedělá, nic nezkazí a je povýšen, kdo je povýšen nemusí nic dělat .... no však to známe... děkuji pá, pá ...

Trautenberg ... potěš koště, když před volbama vznkla slavná TOP09 s knížetem tak jsem si přečetl jejich volební program a udělalo se mi mdlo

Kmotr Sobotka je od nás, nemá smysl o něm psát víc ... Naše země, naše věc ... sakra nějak mi to připomíná COSA Nostru nebo ne?
Dinsbier ... nebýt populárního jména je nic ....
A ty ženský .... no pro jejich dobro a mentální bezpečí raději ať mezi tu sbírku nelezou.

Takže mi zbejvá jedině Franz coby člověk se svým názorem, kterej vypadá, že se těch mafiánů nebojí a dobrý vztahy s Maory se nám určitě budou hodit ....