Zdravím.
Stavím malou CNC frézku a mám tu několik věcí, které jsou mimo možnosti dílny, kterou mám k dispozici. Hledám proto někoho, kdo by byl schopen a ochoten mi s těmito díly pomoci.
1) úprava (ofrézování) litinového "Cčka"
Mám litinové Cčko z lisu, které chci použít jako základ pro frézku, a potřebuji ho mírně upravit (vytvořit resp. srovnat montážní plochy). Rozměry jsou cca 250x350x620mm, hmotnost odhadem 60kg. Potřeboval bych ho ofrézovat na jedno upnutí, takže to je na větší frézku (vidím to na horizontálku a velkou válcovou frézu).
2) přebroušení stolu
Mám litinový stůl z frézky (rozměry 250x700) a potřeboval bych ho přebrousit příp. předtím ještě srovnat na frézce.
3) díly pro vřeteno
Hledám firmu, která je vybavena na velmi přesné soustružení (příp. i/a broušení) a dělá i malé zakázky pro fyzické osoby. Potřebuji vyrobit tělo pro vřeteno a pár dalších dílů a nedaří se mi na to nikoho sehnat. Díly jsou tvarově celkem jednoduché, ale požadavky na geometrickou přesnost vysoké (budou použita přesná předepnutá ložiska). Konkrétně se jedná o tyto díly:
- tělo: pr.68x100, vrtání pro ložiska 47, soustružení, příp. i vnitřní broušení pokud bude nutné
- příruba: pr. 90x15 (není kritická)
- distanční kroužky (2ks): soustružení + přebroušení na magnetce na přesný rozměr
Pokud někdo disponujete potřebnými stroji a jste ochotni mi s uvedenými díly pomoci, tak prosím napište SZ, pošlu bližší info (fotky, výkresy). Pro 1) a 2) Praha a okolí (příp. Příbram, Blatná, Horažďovice), u 3) to je jedno (v rámci EU). Vděčný budu i za tipy kde poptat.
Dík
Tomáš
poptávka frézování, broušení, přesné soustružení
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Jj, v OBRO by ti to měli bez problémů udělat.