Dobrý den,
chci koupit surfcam s platným licenčním klíčem min.od verze 4 s funkčním 3axis, nejlépe od někoho, kdo přešel na jiný CAM a surf mu zůstal ve firmě nevyužitý. Najde se zde někdo?
Sháním Surfcam
Ruff: to nebude tak snadné. Podle licenčních podmínek ti ho někdo jiný prodat nemůže bez souhlasem SurfCamáků .......... a oni ti ten souhlas asi jen tak nedají. Čekal bych, že by se dalo domluvit na převodu licence třeba když si zároveň koupíš upgrade a maintenance ......... to znamená, když se SC podaří z tebe vytáhnout něco kolem 100 000kč.
Díky za informace chlapi
Tak nějak jsem to tušil, ale co kdyby... Dělám asi půl roku v Surfcam 6 u nás na firmě. Má to sice několik nových strategií + nové ikonky, ale taky dost chyb. Za tu cenu bych do něj nešel , a starší verze by mi až tak nevadila. Na MSV mi místo něj nabízeli HSM, ale nesedlo mi. Jsem zvyklej na "suffercam".
Tak nějak jsem to tušil, ale co kdyby... Dělám asi půl roku v Surfcam 6 u nás na firmě. Má to sice několik nových strategií + nové ikonky, ale taky dost chyb. Za tu cenu bych do něj nešel , a starší verze by mi až tak nevadila. Na MSV mi místo něj nabízeli HSM, ale nesedlo mi. Jsem zvyklej na "suffercam".
tomi: Surfcam 6 má můj nynější zaměstnavatel, a starší verze bez problémů s novou licencí jedou. Přemýšlím, že se do cnc pustím soukromě, a starší - předpokládám že i lacinější - Surfcam mi stačí.