Amatérská stavba CNC frézky v obrazech
- Pepa z depa
čau, no ten je krásnej, máme podobný sny
jenže tobě už se splnil, tak ať slouží a pomáhá

Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
- Martinhora
Paráda. Docela se dokážu vcítit do tvejch pocitů - nedávno jsem si takhle dovezl SUI 32 (1,6 tuny) . Čtyři hodiny strachu - ale policajti mě nechytli 

kolik tě ta hračka stála?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
koukám všude stejný 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Nemá někdo novou tabulku na S 28 pro nastavování otáček vřetene ? Strana u univerzálky je téměř nečitelná.Nebo nemá někdo podklady pro výrobu a případně mi ji vyrobil ? Nebo nemá někdo podklady pro výrobu (gravírováním) a za úhradu by mi je poskytl ?
Díky . Miloš
Díky . Miloš
jakej to je ročník? to je podle motoru nějaká z těch prvních ne? já už měl novodobější motor.. a nebo ho někdo měnil, co tam je 3kW 2pólovej?
pokud ti odejde tak se ozvi to je jedna z mála věcí co mě po S28ce zůstala
pokud ti odejde tak se ozvi to je jedna z mála věcí co mě po S28ce zůstala