Jak na podvodníky

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

16. 2. 2013, 11:22

Ale musi exitovat sposob ako sa proti tomu da ist....neviem aky,ale musi!(nie ukrajinsky)
(som naozaj rad ze take veci riesit nemusim)

existuje
zbozne prani aby neco existovalo
to ti strechu nad hlavou nezaridi
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

16. 2. 2013, 11:27

2012
Počet sebevražd 1589 osob

kolik z toho asi bude v souvislosti s tim co jsem psal nahore
garulus
Kontaktovat uživatele:

16. 2. 2013, 11:29

Takže neexistuje spôsob ako sa vyhnúť tomu aby sme sa všetci proti sebe obrátili “neľudskými„ spôsobmi? (trochu to preháňam, viem)
Tebe musí byť vážne ťažko :(
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

16. 2. 2013, 11:51

lidi necht se k sobe chovaji lidsky
parazity je treba vyhubit
kraljan

16. 2. 2013, 11:57

Nedavno nejaky soud zrusil exekuci a vratil k opetovnemu projednani, protoze dotycna osoba nebyla prokazatelne a dlouhodobe v miste trvaleho bydliste (ne jen ze zamerne neprebirala postu) takze bych se docela divil kdyby se nedalo uspesne branit proti tomu, ze me byl rozsudek (nebo platebni rozkaz) dorucen na adresu, se kterou nemam nic spolecneho.
Docela uspesne muze byt rovnez zrizeni si datove schranky, protoze pak maji urady povinnost dorucovat do teto schranky a nemelo by se stat, ze budou dorucovat normalni postou, ktera se nemusi cloveku z ruznych duvodu dostat do ruky. A i v pripade, ze by napr. soud poslal rozsudek papirovou postou, nebyl by prevzaty a radoby nabyl pravni moci tzv. fikci doruceni, tak tohle cele by bylo neplatne bez doruceni datovou schrankou.
Honza
robokop píše: listinne dukazy opatris adresou jinou nez je trvale bydliste a nebo misto zdrzovani se dotycneho
castku na nich vycucas z prstu
vysledny dokument posles na soud s zadosti o platebni rozkaz

soud bez kontroly doplni o jedno lejstro ktere se zahy stane pravomocnym exekucnim titulem
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

16. 2. 2013, 12:02

jo to patri do skupinky tvrzeni ktere jsem uz videl ale kdyz narazis na uradech na par blbcu tak i s timto vubec nic nezmuzes
napriklad s datovkou jasny urad udelal drobnou chybku ze ji neuprednostnil a poslal to papirove

ale ty jsi udelal kardinalni smrtelnou chybu ktera te bude stat vsecko protoze jsi si pak ten papir neprevzal
proste kdyby se tu merilo stejnym metrem a uvazovalo hlavou tak nejsou tyhle situace mozny
kraljan

16. 2. 2013, 12:06

robokop píše:jo to patri do skupinky tvrzeni ktere jsem uz videl ale kdyz narazis na uradech na par blbcu tak i s timto vubec nic nezmuzes
Ja jsem nerekl, ze i tak nemuzou byt problemy, protoze je docela dobre mozne, ze soud posle napr. platebni rozkaz normalni postou i pri existenci datove schranky, ten pri nepodani odporu nabyde pravni moci a pak to dostane do ruky exekutor. Kazdopadne neni mozne prodat nejaky majetek bez toho, ze by se to dozvedel ten koho ten majetek je, a pak je mozne se soudne domahat napravy ale i toto muze nejakou dobu trvat. Kazdopadne to neni jen na libovuli nejakeho individua na urade.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

16. 2. 2013, 12:08

jo tak to je v tyhle republice mozne taky
proste asi jako prodat karlstejn

teoreticky to nejde ale kdyz jsi protrelej tak ti to posveti i soud :twisted:
a pak uz se nikdo puvodnim vlastnickym pravem nezabyva

mozny je cokoli co si zaplatis
kdyz otevres penezenku tak rozsoudej i to ze z tvy kozy maj padat vejce a prez to nepojede vlak
a beda ti jak z ni nebudou padat :!:
R - stick
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

16. 2. 2013, 12:10

Jak psal robokop - způsob neexistuje

Ano, skutečně je pravda, že ten postup, který jsem psal se dá velmi snadno zneužít. Já jsem to řešil několikrát ve své rodině a v příbuzenstvu - svého bratrance jsem musel doslova vykopat na ulici, abych nepřišel o barák a o všechno - ačkoliv jsem se mu snažil pomoct. Ten se dostal do spárů exekutorů původně kvůli nezaplacenému účtu za telefon, kdy mu v jeho baráku ruský podnájemník projel na volání asi 15000,- Následně si ho podali exekutoři, potom co mu vybrali co se dalo mu popadaly splátkové kalendáře, inkaso, voda, plyn, elektrika - čehož se iniciativně chopili a uvalili na něj další exekuce. Tak se mu dostali až na barák. On tomu bohužel hodně napomohl, protože ve snaze se dostat z dluhů začal vařit pervitin a nakonec se z něj stal feťák. V současnosti má zajištěné ubytování na 5 let, protože je v kriminále za výrobu pervitinu. Až vyleze ven, tak pujde pod most.

Tchyni a švagrovou mám taky v exekucích - tzn pro mě to znamená doslova nechat je na ulici, protože jinak bych o všechno přišel. Až do konce života to budou bezcenné bytosti mající právo akorát chcípnout někde na ulici, protože to co jim milostivě dá stát jako životní minimum jim první exekutor zabaví na účtu (proč si myslíte, že byla tak tvrdě protlačovaná S-karta?) Sehnat práci nemají šanci - na to musí dojíždět a prostě nemají na dopravu - prachy jim dnes taky nikdo nedá na ruku a to, co jim zbyde po exekučních srážkách zase na účtu sežere další exekutor.

To, co se v tomto státě dnes děje kolem exekucí a obírání občanů o jejich nejzákladnější potřeby nemá nikde na světě obdoby. Kam se na to serou komunisti, nebo HItler - ten když obral židy o všechen majetek, tak je aspoň nechal milosrdně zplynovat v koncentračních táborech, kdežto tento režim je nechá pochcípat venku na mrazu bez jiskřičky naděje, že by se jejich osud mohl alespoň trochu změnit. Bohužel to je výsledek 20 let prorůstání zločinu do státních struktur a advokacie - tato justiční mafie si prostě nechala od vlády pozvolna a poznenáhlu ušít zákony tak, aby mohla naprosto beztrestně holit a obírat občany a pr maximalizaci svých zisků potřebuje aby se co nejvíc lidí dostalo do dluhové pasti, nebo aby jim mohli přišít nějaký marginální dávno zapomenutý dluh, který lze na poplatkách až několikatisíckrát znásobit. Jak jsem zde psal ten první způsob vymožení pohledávky, tak ten na náklady vyjde na nějakých 1500 a je hodně rychlý. Když to schramstne nějaká vymáhací kancelář, tak si na to najme právníka, který mimochodem dělá pro ně a dá to k soudu. Sice to déle trvá, ale zato je možno za tyto úhony naúčtovat poplatky v řádu 15 - 50 000 za jeden případ. (viz ženská, kterou někdo ukradnul občanku a udělal na ni asi 20 černých jízd. Šlo to do exekuce a po započtení následných poplatků a řízení skočila výsledná částka skoro na 400 000 !!!!) Pak se můžou všichni strašně divit, proč byl v Plzni na právech takový šrumec o diplomy - já se nedivám vůbec. To je totiž naprosto lukrativní podnikání, kdy máme přísun klientů zajištěný nastavenými zákony, minimální sazby zastropované vyhláškami a sazebníky a nulové riziko neúspěšnosti, protože když to nezaplatí jedna strana, tak to zaplatí strana druhá.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

16. 2. 2013, 12:46

r-stick

jo presne tak
a nejsou to jen moje problemy
sam ted neco podobneho tomu nahore resim ale jak rikam dalsi lidi kolem mne do toho spadli uplne stejne
a s klidem muzu na zaklade toho rict ze je to tak jednoduche a rozrustajici ze to skoro jiste v brzku budem resit vsichni
a to ani v nejmensim neprehanim
Engineer
Kontaktovat uživatele:

16. 2. 2013, 12:55

robokop píše:lidi necht se k sobe chovaji lidsky
Souhlasím s Tebou ... zde už dávno nejde o vymahatelnost práva, protože právo patří tomu kdo má peníze.
Zatím si toho všímáme vesměs jen tak nějak z povzdálí dokud se to někoho z nás nedotkne osobně. Jenže ve skutečnosti zde probíhá jeden obrovský podvod. Vyrobit z kohokoliv dlužníka je naprosto jednoduché a dokonce posvěcené zákony. Ten kdo tu opravdu vládne je mafie ale nejezdí v autech se samopaly jako v Chikágu, oni ovládli justici a zákonodárné sbory a tak si vytvořili zákony, které jim dovolují beztrestně okrást kohokoliv. Nejprve se rozkradl státní majetek, ale ten už cca deset roků neexistuje a tak se museli zaměřit na tisíce a tisíce malých obyčejných lidí. Ano jsou případy kdy jsou exekuce oprávněné ale oproti nim stojí mraky případů kde jde o podvody již od samého začátku.
Spravedlnost a právo selhává a nebude se s tím nic dělat dokud se postižení nezačnou bránit.
Včera jsem si četl velmi poučný článek o konci Římské říše, bylo to fakt neskutečně zajímavé... vše co se dělo před jejím koncem se děje i nyní. :(
Jedna ukázka kam to povede je opět z historie ... Bavil jsem se před časem s jedním němcem o příčinách nástupu fašismu v třicátých letech, o tom proč se tolik lidí dalo na stranu Hitlera a on mi řekl velmi zajímavou věc, která byla také jednou z příčin toho co pak nastalo. Během krize v třicátých letech docházelo k tomu, že se v Německu uskutečňoval velký tránsfer majetku. Sedláci (střední vrstva) krachovali a přicházeli o své majetky (pozemky, domy atd...) A hádejte kdo je kupoval? Byli to židé. Jistě ne všichni, ale nenávist, zloba, zoufalství lidí, kteří přišli o vše, co generace budovali našla svůj cíl ... následky známe všichni. Neobhajuji Němce, naopak ... sám jsem přišel o dědečka, který se nevrátil z koncentráku, ale právě proto jsem chtěl zjistit, kde a jak se v lidech vzalo tolik nenávisti, krutosti a zloby? :(
Staří a moudří válečníci říkali, že se v bitvách má vždy nechat prostor protivníkovi na čestný ústup či kapitulaci a věděli proč to tak je. Zvíře i člověk pokud je zahnán do kouta a ztratí možnost volby udělá následně cokoliv ... proto se nedivím Robokopovi a jeho názoru :!:
Kdyby se tohle stalo mně tak by toho dotyčného nezachránilo nic a nikdo a nepotřeboval bych ukrajinskou spravedlnost, ostatně je lepší mít v base teplo a co jíst než umírat v mrazu hladový a pod mostem.
Tím ale nechci říci, že by se takto mělo postupovat kvůli pohovce .... sám jsem podobně v životě přišel o dost víc než je cena pohovky a vzal jsem to jako ponaučení abych byl opatrnější a tu ztrátu odepsal. Ale nevěřte že existuje vyšší spravedlnost, neexistuje a tento týden mně o tom opět moc bolestivě přesvědčil :(
Gulliver64

16. 2. 2013, 1:11

parazitům je třeba NEPOSKYTNOUT příležitost, potom pochcípaj sami. násilí, v jakékoliv formě, nic neřeší, naopak, jen dochází k jeho eskalaci.
problém tohoto státu( ale i jiných) je v tom, že se k moci dostali právě oni parazité a nám "dali" na výběr - buďto je jednou za čas volit a nebo na vše rezignovat, což je pro ně ještě sladčím výtězstvím. a jak z toho ven bez násilí? no, to babo raď!
Modelová zařízení pro slévárny, hliníkové odlitky. První CNC frézka postavená v r.2003 ."Dřeváček" - r.2010. Zapřísáhlý uživatel MACH3 ver.2.63 .
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

16. 2. 2013, 1:28

ja jsem realista
bez nasili to slo jeste pred par lety
ale to se to vetsinou ignorovalo
vsichni se meli vcelku dobre
vpodstate si dobre zili jako neprimi ucastnici teto zlodejiny
kdyz zivnostnik poklada nejakemu zlodeji podlahu z luxusniho materialu a prijde si pri tom na 4nasobek bezne ceny tak je svym zpusobem z te zlodejiny taky zivej
i kdyz zcela neprimo

ted vse speje do stavu kdy potecou potoky krve a asi se to uz neda zastavit
ralne nas muze byt tak 500 milionu
je nas prez 6 miliard

hudba prestala hrat a je prilis malo zidli na prilis mnoho tancujicich ktery si nemaji kam sednout
R - stick
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

16. 2. 2013, 2:22

Gulliver64 píše:
parazitům je třeba NEPOSKYTNOUT příležitost, potom pochcípaj sami. násilí, v jakékoliv formě, nic neřeší, naopak, jen dochází k jeho eskalaci.
problém tohoto státu( ale i jiných) je v tom, že se k moci dostali právě oni parazité a nám "dali" na výběr - buďto je jednou za čas volit a nebo na vše rezignovat, což je pro ně ještě sladčím výtězstvím. a jak z toho ven bez násilí? no, to babo raď!
Je mi líto, ale obávám se, že bez násilí to už v tomto režimu nepujde - Právní systém se totiž sám od sebe nedemontuje - přece se nepřipraví o snadný život a bezpracné zisky mající oporu v zákonech, které si sami nechali na sebe ušít!!! Dám krk na to, že v momentě, kdy první odvážlivec odstřelí exekutora nebo vymahače, který mu vlezl do baráku pod záminkou, že jde zabavit věci jeho příbuznému, o kterých se domnívá že se v uvedené lokalitě nalézají tak se strhne takový cvrkot, že to současná garnitura už nevydýchá .

Ostatně ty zásadnější převraty chodí s periodicitou zhruba 20 - 30 let ...
Polesovsky

17. 2. 2013, 9:53

R - stick píše: Je mi líto, ale obávám se, že bez násilí to už v tomto režimu nepujde - Právní systém se totiž sám od sebe nedemontuje - přece se nepřipraví o snadný život a bezpracné zisky mající oporu v zákonech, které si sami nechali na sebe ušít!!! Dám krk na to, že v momentě, kdy první odvážlivec odstřelí exekutora nebo vymahače, který mu vlezl do baráku pod záminkou, že jde zabavit věci jeho příbuznému, o kterých se domnívá že se v uvedené lokalitě nalézají tak se strhne takový cvrkot, že to současná garnitura už nevydýchá .

Ostatně ty zásadnější převraty chodí s periodicitou zhruba 20 - 30 let ...
A co takhle odstřelit prvotní viníky - tuneláře a různé podvodníky , co Vás připravili o střechu nad hlavou (H systém).
Na zbraně s ráží 6mm nepotřebujete zbrojní pas.
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“