Nemáte někdo náhodou navíc ( i poškozený) regulátor otáček od siega co dává k bldc motorům?
zkoušel jsem BOW ale poslali mě do prd... že náhradní díly prodávají jen zákazníkům co do nich mají stroj, na googlu jsem nic moc nenačel, nezám přesné označení.
Regulátor otáček sieg bldc
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
http://littlemachineshop.com/products/p ... 1963256905" onclick="window.open(this.href);return false;
na cca mesiac by som ti vedel jeden kus požičať, ak by ti to pomohlo, kx3 mám do poslednej skrutky rozobratú a chvíľu mi potrvá kým to dám dokopy, robím generálku(a to mašina bežala hádam 4 hodiny)
na cca mesiac by som ti vedel jeden kus požičať, ak by ti to pomohlo, kx3 mám do poslednej skrutky rozobratú a chvíľu mi potrvá kým to dám dokopy, robím generálku(a to mašina bežala hádam 4 hodiny)
- Zdenek Valter
Proč BOW ? Proč ne třeba PROMA či Asist ?lubos píše:Nemáte někdo náhodou navíc ( i poškozený) regulátor otáček od siega co dává k bldc motorům?
zkoušel jsem BOW ale poslali mě do prd... že náhradní díly prodávají jen zákazníkům co do nich mají stroj, na googlu jsem nic moc nenačel, nezám přesné označení.
Můži Ti jej půjčit - mám funkční i poškozený
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
- Zdenek Valter
Popřípadě mám i náhradní výkonové prvky - diody Tyristory.
Tak pokud ten poškozený neni úplně jako briketka a máš k němu i náhradní součástky tak už si stím poradím, případně promysli co za něj. 
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
- Zdenek Valter
Má - už jsme si to s Lubošem vysvětlili. Sorry ! Moje blbost.packa píše:a proma má BLDC motor ? nemá jen střídavej komutátorovej ??