Jak na podvodníky
Moderátor: sysel
- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To je nepřesné, bez zbrojního průkazu jsou pouze malorážné zbraně s nízkou úsťovou rychlostí (flobertky) a zbraně předovky jednoranné, historické, nebo repliky určené ke střelbě černým prachem. Takže klidně mušketa ráže půl palce, ale musíš to dát na první dobrej 

Per aspera ad astra
já si myslím, že když někoho zastřelíš, že je uplně jedno jestli je to legální nebo nelegální zbraní 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
-
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že v Česku máme pěkně našlápnuto na občanskou válku
A to "...v momentě, kdy první odvážlivec odstřelí exekutora nebo vymahače..." se už několikrát stalo (nebo alespoň postřelení) a žádný cvrkot z toho nikdy nebyl...

A to "...v momentě, kdy první odvážlivec odstřelí exekutora nebo vymahače..." se už několikrát stalo (nebo alespoň postřelení) a žádný cvrkot z toho nikdy nebyl...
jrt
hobbyrobot.cz, jederobot.cz
robodoupe.cz, forum.robodoupe.cz
Co vím tak u nás jeden postřelenej a druhej zastřelenej( ale ne v souvislosti s vymáháním považova ho za zloděje
).
Ono to nebude prdel někoho zastřelit a žít s tím i kdyby to měl být sebevětší zmrd. V životě jsem přišel o hodně peněz někdy svou hloupostí , naivitou, důvěřívostí, okradli mě atd.. S tím se dá při podnikání nějak počítat. Chci to vzít legální cestou a tak nastoupí dopis s doručenkou a uvidíme. Jediné co mě štve že mám tak důvěřivé rodiče. Jsou to normální lidé , celý život pracují a mají hovno, tatka má 8 let invalidní důchod a na sedačku nějakou tu dobu šetřili. A pak je obloží nějaký zmrd. Věřím tomu že nejsme jediní a jak tu padlo částka není extrémné velká ( znám ale hodně lidí u kterých to jsou 3 platy) ale i tak by to nemělo nikomu projít. Člověka nenapadne si kontrolovat při nákupu sedačky co jeto za firmu, ale pak když se koukne kolik ten maník měl živnstnáků tak by mu mohlo dojít že to nebude asi úplně úspěšný podnikatel.
http://www.informio.cz/michal-tarczal-64751082" onclick="window.open(this.href);return false;
i když podle tohodle výpisu který asi není moc akualizovaný by měl mít nějakou provozovnu.
Už mě to neba.. ale taky jsem se nechal loni ojebat o 140tis, když je člověk blbej tak je blbej.

Ono to nebude prdel někoho zastřelit a žít s tím i kdyby to měl být sebevětší zmrd. V životě jsem přišel o hodně peněz někdy svou hloupostí , naivitou, důvěřívostí, okradli mě atd.. S tím se dá při podnikání nějak počítat. Chci to vzít legální cestou a tak nastoupí dopis s doručenkou a uvidíme. Jediné co mě štve že mám tak důvěřivé rodiče. Jsou to normální lidé , celý život pracují a mají hovno, tatka má 8 let invalidní důchod a na sedačku nějakou tu dobu šetřili. A pak je obloží nějaký zmrd. Věřím tomu že nejsme jediní a jak tu padlo částka není extrémné velká ( znám ale hodně lidí u kterých to jsou 3 platy) ale i tak by to nemělo nikomu projít. Člověka nenapadne si kontrolovat při nákupu sedačky co jeto za firmu, ale pak když se koukne kolik ten maník měl živnstnáků tak by mu mohlo dojít že to nebude asi úplně úspěšný podnikatel.
http://www.informio.cz/michal-tarczal-64751082" onclick="window.open(this.href);return false;
i když podle tohodle výpisu který asi není moc akualizovaný by měl mít nějakou provozovnu.
Už mě to neba.. ale taky jsem se nechal loni ojebat o 140tis, když je člověk blbej tak je blbej.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-
- Kontaktovat uživatele:
No jo, no... Někteří starší lidé už jsou jak malé děti. Mě to nejspíš čeká už za pár let...
Spíš mě zarazila ta slovní agrese některých zdejších kolegů, kteří by chtěli brát zákon do vlastních rukou a mají jasno v soudcovských a exekutorských mafiích, v porovnání s tím, že jen jeden exekutorský vykonavatel byl postřelen, pár jich dostalo po hubě a ještě jsem neslyšel o soudci nebo advokátovi, který by kvůli špatnému rozsudku dostal někde v temné uličce pár facek nebo mu (nedej bože!) shořelo auto.
Přitom všehoschopných lidí, odhodlaných škodit, je dost, to asi všichni známe z činů různých závistivců, kteří vám zničí lak na novém autě, propíchají pneumatiky, počmárají novou fasádu... A to nemluvím o pomluvách a anonymních udáních.
BTW: Jak jste zmínil zastřeleného exekutora - to je fake, když si přečtete článek pečlivě, tak zjistíte, že autor jen popisuje modelovou situaci.

Spíš mě zarazila ta slovní agrese některých zdejších kolegů, kteří by chtěli brát zákon do vlastních rukou a mají jasno v soudcovských a exekutorských mafiích, v porovnání s tím, že jen jeden exekutorský vykonavatel byl postřelen, pár jich dostalo po hubě a ještě jsem neslyšel o soudci nebo advokátovi, který by kvůli špatnému rozsudku dostal někde v temné uličce pár facek nebo mu (nedej bože!) shořelo auto.
Přitom všehoschopných lidí, odhodlaných škodit, je dost, to asi všichni známe z činů různých závistivců, kteří vám zničí lak na novém autě, propíchají pneumatiky, počmárají novou fasádu... A to nemluvím o pomluvách a anonymních udáních.
BTW: Jak jste zmínil zastřeleného exekutora - to je fake, když si přečtete článek pečlivě, tak zjistíte, že autor jen popisuje modelovou situaci.
jrt
No problém je v tom, že lidi jsou čím dál víc tlačený ke zdi, jsou čím dál ve větším presu a stresu, mají čím dál menší operační a únikový prostor a v okamžiku kdy už nevědí kudy kam, nevidí světlo na konci tunelu, mají pocit ukřivděnosti, nespravedlnosti tak přijde zkrat ... někdo picne jen sebe, skočí pod vlak, oběsí se ... ale někdo usoudí, že si k sobě přibere společnost a nebo "svůj" problém začne řešit mimo rámec zákonů. Zatím, co vím, tohle odnášejí bohužel nevinní. Vím minimálně o dvou případech, kde jsou mrtví nevinní lidé a kde se v tom motají exekuce a na začátku vůbec nemusel být reálný dluh.... Ono dobrat se rozhodnutí na někoho vypálit z brokovnice a nemít vůbec výčitky svědomí nebude jen tak .... někdy je dobrý znát co takovýmu kroku předcházelo. Média ale o těchto případech informují minimálně a to pozadí se obvykle musí velmi pracně hledat.
Nejsem psycholog ani sociolog, ale pro pochopení kam se možná řítíme si stačí přečíst něco o chování lidí v extrémně mezních situacích, kdy bohužel život jedněch závisí i na smrti jiných ...
Pojednání na tohle téma se dá najít řada...
Jestli Darwin nekecal tak pocházíme ze zvířat a tudíš, ať se nám to líbí či nikoliv, to máme v sobě ....
Nejsem psycholog ani sociolog, ale pro pochopení kam se možná řítíme si stačí přečíst něco o chování lidí v extrémně mezních situacích, kdy bohužel život jedněch závisí i na smrti jiných ...

Jestli Darwin nekecal tak pocházíme ze zvířat a tudíš, ať se nám to líbí či nikoliv, to máme v sobě ....

Jenom drobna poznamka - to by se muselo zacit na Hrade ... viz amnestijni pojistka pro ty velkozlodeje ... Chrastava mohla vejit do dejin jako trebas Sarajevo ...Polesovsky píše: A co takhle odstřelit prvotní viníky - tuneláře a různé podvodníky , co Vás připravili o střechu nad hlavou (H systém).
Na zbraně s ráží 6mm nepotřebujete zbrojní pas.
A nechci slyset zadne pindy o pravnim reseni v pravnim state - ten predpoklada jakousi mravni uroven na vsech urovnich ...
Zatim je to pouze zbozne prani - ovsem pomalicku to doutna ... (agrese je jenom transformovana frustrace)
když jsme národ dávkařů není se čemu divit. Docela mě překvapilo že tu nikdo neprndal po volbách hlavy pomazané ( já jen sundal naší vlajku co vlála v dílně na zdi a třeba zas přijde doba kdy si jí tam pověsím).
Jenom mě napadá abych se trochu vrátil k tématu, dá se zjistit zda dotyčný má nějaký majetek abych sice dostal exekuční výměr, zaplatil exekutora a pak mi to bylo kulové platné?
Jenom mě napadá abych se trochu vrátil k tématu, dá se zjistit zda dotyčný má nějaký majetek abych sice dostal exekuční výměr, zaplatil exekutora a pak mi to bylo kulové platné?
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
IQ156
Pokud máš adresu jeho bydliště, dílny, provozovny ... tak můžeš zkusit katastr nemovitostí .... jinak se ale asi nic moc zjistit nedá, tedy pokud si na to nenajmeš odborníka, ale to se asi u tak malý částky jako je Tvůj případ moc nevyplatí.
Vypadá to, že tak to bylo i s tím výbuchem činžáku v Rožnově, bohužel s těmi nejhoršími následky.Engineer píše:No problém je v tom, že lidi jsou čím dál víc tlačený ke zdi, jsou čím dál ve větším presu a stresu, mají čím dál menší operační a únikový prostor a v okamžiku kdy už nevědí kudy kam, nevidí světlo na konci tunelu, mají pocit ukřivděnosti, nespravedlnosti tak přijde zkrat ... někdo picne jen sebe, skočí pod vlak, oběsí se ... ale někdo usoudí, že si k sobě přibere společnost a nebo "svůj" problém začne řešit mimo rámec zákonů. Zatím, co vím, tohle odnášejí bohužel nevinní.
Ano přesně tak to bylo ... na druhý den si měli přijít byt prohlédnout zájemci o dražbu. Na netu je někde dražební vyhláška...
Na netu také bylo, že toho člověka do exekuce poslali členové společenství vlastníků, tedy sousedi.
Výsledek je ale děsivej .... těžko soudit kde byla pravda a jak vše vzniklo ... jen to ilustruje co jsem napsal výše.
Jelikož jsem kdysi sám bydlel v podobném malém činžáku tak vím jaký problémy mohou vzniknout když se člověk nekterýmu sousedovi nelíbí a to často ani nemusí nic špatnýho provádět.
Problémy naprosto nesmyslně rostly ... soused co bydlel pod náma dokonce vyhrožoval klukovi manželky (10 let) že ho zabije přestože kluk nic špatnýho neprovedl (ten soused si ho spletl s grázlíkem od vedle ze vchodu). Tehdy moc nechybělo a skončil jsem v lochu ... a ten šmejd na krchově. Byl to nějakej přivandrovalej američan nebo anglán, česky pořádně neuměl ale myslel si že se z tý jejich rodiny pos...
Jen když se nastěhoval tak bez povolení vybourali koupelnu a mně pokraskaly spoje panelů, nemluvě o kraválu kterej z toho byl. No a později si byli schopný na mně stěžovat protože si děcka pustili během dne TV ...
No kdo bydlí nebo bydlel v paneláku tak asi ví o čem mluvím... ještě, že už mám od tohohle pokoj, on stačí jedinej soused odvedle co si v létě každej tejden seká anglickej trávník a má blbýho čokla co štěká jak pominutej i na padající sníh.
... Ale to se dá přežít. 
Na netu také bylo, že toho člověka do exekuce poslali členové společenství vlastníků, tedy sousedi.
Výsledek je ale děsivej .... těžko soudit kde byla pravda a jak vše vzniklo ... jen to ilustruje co jsem napsal výše.

Jelikož jsem kdysi sám bydlel v podobném malém činžáku tak vím jaký problémy mohou vzniknout když se člověk nekterýmu sousedovi nelíbí a to často ani nemusí nic špatnýho provádět.

Problémy naprosto nesmyslně rostly ... soused co bydlel pod náma dokonce vyhrožoval klukovi manželky (10 let) že ho zabije přestože kluk nic špatnýho neprovedl (ten soused si ho spletl s grázlíkem od vedle ze vchodu). Tehdy moc nechybělo a skončil jsem v lochu ... a ten šmejd na krchově. Byl to nějakej přivandrovalej američan nebo anglán, česky pořádně neuměl ale myslel si že se z tý jejich rodiny pos...

Jen když se nastěhoval tak bez povolení vybourali koupelnu a mně pokraskaly spoje panelů, nemluvě o kraválu kterej z toho byl. No a později si byli schopný na mně stěžovat protože si děcka pustili během dne TV ...

No kdo bydlí nebo bydlel v paneláku tak asi ví o čem mluvím... ještě, že už mám od tohohle pokoj, on stačí jedinej soused odvedle co si v létě každej tejden seká anglickej trávník a má blbýho čokla co štěká jak pominutej i na padající sníh.