minule jste tady rozdupali jednoho prodejce za to, že neumí přeložit popisky ke stroji, co říkáte na tohle?
http://aukro.cz/show_item.php?item=3048909234" onclick="window.open(this.href);return false;
jen výběr popisku:
Stroj neřesti L-160 mm
Frézovací vřeteno s kmpl.its. Collet upnutí nástroje
Válec vřeteno vodorovně/okular /
Vřeteno frézky dlouhých kusů. 2
STROJ JE VYBAVEN MECHANICKÉ PODÁVÁNÍ TABULKA IN X OSY A Y OSA ELEKTRICKÉ TABULKOU.
TĚŽKÁ ŽELEZNÁ STABILNÍ OBSAZENÍ VELMI PRECIZNĚ VYROBENÉ
KŘÍŽOVÝ STŮL S POVRCHEM ZEMĚ PŘESNOSTrážky v tabulce the výši žehličky značky 5
věděli jste že frézka je stroj neřesti?
Moderátor: sysel
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
To nevadí, lidi si to stejně kupujou a vůbec jim nevadí, že prodejce vůbec netuší, co že to vlastně prodává. Koupit, přirazit 20 % a prodat, na tom přece nic není 

Aleš Procháska
to by mě zajímalo co je stroj neřesti v originálu..lubos píše:to víš, tak to tomu polákovi přeložil google
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
To bude zklamání, jde o obyčejný strojní svěrákRaS píše:to by mě zajímalo co je stroj neřesti v originálu..lubos píše:to víš, tak to tomu polákovi přeložil google

Mini soustruh SC-4
Dělá se mnou Polák a tvrdí, že jsou nejméně takoví odborníci, jako my. Tak jsem mu to přeposlal a jsem zvědavý, jak bude v pondělí blekotat. No, bude mít celý víkend hlavu v pýru, jak to okecat. To se zase nasmějeme....
Je smiesne sa domnievat, ze aj dnes, v dobe volne dostupnych informacii je niekto za pomyslenou ciarou na mape a mozno len hodinu cesty od nas, menej ci viac informovany, nez ten druhy.Josef píše:....
Toto proste nechapem. Tu nejde ani o genetiku, ale zas iba o nejaku smiesnu hrdost.

A nechcem to hlbsie rozoberat. Ale ja som na svojich kolegov hrdy. Su to cesi aj poliaci a ini, ale nikto mi tam neblekoce

Rad kreslim v 3D. Ked je to zaujimave a nieco nove sa naucim, tak aj zadarmo.