Zdravim!
Mam moznost privest domu sice 18 let stary, ale temer nepouzivany japonsky A1 digitizer Tajima. Problem je, ze mel svoji 8 bitu masinku o ktery nic nevim a asi se od toho jiz nic nesezene. Tedy kompatibilita s PC urcite zadna. Zajimalo by me, jaky je format pro vstup dat z digitizeru pro Autocad nebo Draftsight. Nekde jsem slysel, ze to je pouze textak souradnic s oddelovacem. Jde mi o to, zda by neslo data z rotary encoderu X a Y zpracovat treba na Atmelu na format pro nektery CAD a data poslat treba po RS232 do souboru na PC. Nemate s tim prosim nekdo zkusenost, pripadne info, jak ma format dat vypadat a podobne?
Diky
Jirka
format dat z digitizeru
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Prostě to jakkoliv dostaň do texťáku. Další postup pro AutoCAD viz http://www.caxmix.cz/2010/12/05/100-tip ... met-2-dil/. Pro DraftSight se tahle oklika nemusí používat, tam prostě dáš příkaz LINE (nebo snad myslím PLINE) a přes clipboard načteš seznam souřadnic ve tvaru
1,2
15,10
33,17
atd. To teda jen lovím z paměti, tyhle šílené programy z doby kamenné jsem smazal už před lety
1,2
15,10
33,17
atd. To teda jen lovím z paměti, tyhle šílené programy z doby kamenné jsem smazal už před lety

Aleš Procháska