Jak na podvodníky
Moderátor: sysel
to nevím na poště asi nic neví a nenahlásil zmetek, ještě tatku pošlu na policajty s trestním oznámením.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
No, aby jsi nedopadl tak, že ti pak oznámí, že se na uvedené adrese nezdržuje a případ je odložen...lubos píše:to nevím na poště asi nic neví a nenahlásil zmetek, ještě tatku pošlu na policajty s trestním oznámením.
Taky jsem někde slyšel, že policie za úplatu zjišťuje adresu a pobyt žádané osoby, takže to by byla taky cesta. Nebydlí tam, vraťte peníz...
No, mozna to mel byt "uplatek" a ne uplata.Josef píše: No, aby jsi nedopadl tak, že ti pak oznámí, že se na uvedené adrese nezdržuje a případ je odložen...
Taky jsem někde slyšel, že policie za úplatu zjišťuje adresu a pobyt žádané osoby, takže to by byla taky cesta. Nebydlí tam, vraťte peníz...
A pokud uplata, tak se bojim, ze je za proces hledani a ne za kladny vysledek ... Takze pak zadne "vratte penize", ale "po provedenem setreni bylo zjisteno, ze nebylo zjisteno ..." a penizky jsou v pr..achu.
Nebo bude bydlet na obecnim urade ...
Tak byl tatka dnes na policajtech ( kreténi). Řekli mu že není sám kdo tam byl ( minimálně 7 lidí) a že to neni trestní čin ( v podstatě ho odpálkovali aby nemuseli nic dělat tak jen nevím jestli mu tím pomohli nebo ho ochárnili)
Našel jsem ale že se pán stal v 10 měsíci jednatelem nového sročka
http://rejstrik.penize.cz/49623362-waberi-s-r-o" onclick="window.open(this.href);return false;
a konečně se proklikal k jeho bydlišti
http://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB. ... HISTORIE=1" onclick="window.open(this.href);return false;
takže poslední pokus s modrým pruhem a uvidíme
Našel jsem ale že se pán stal v 10 měsíci jednatelem nového sročka
http://rejstrik.penize.cz/49623362-waberi-s-r-o" onclick="window.open(this.href);return false;
a konečně se proklikal k jeho bydlišti
http://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB. ... HISTORIE=1" onclick="window.open(this.href);return false;
takže poslední pokus s modrým pruhem a uvidíme
IQ156
IQ156
jednou jsem se stal objetí podvodného e shopu kde jsem si objdednal dvd přehrávač v hodnotě cca 1000Kč
ačkoli jsem zvolil dopírku tak mi přišel email stím že jsem vybral způsob platby předem an účet , tak jsem si řek že jsem trubka a blbě to zmačknul , pár dní se nic nedělo a když jsem to urgoval tak bez odezvy , pak jsem hledal na googlu a podvedených bylo víc , tak jsem to zabalil , po cca 8 měsících unás zvoní policie že mě hledaj ohledně věci podvodný eshop , tak se to sepsalo , lidí bylo dost takže hromadná žaloba , každopádně jsem se hned na začátku zeptal zda je realná šance na vrácení peněz a upřímě mi bylo zdělen o že takový optimisti nejsou , takže na otázku zda se míním přidak k trestn
ačkoli jsem zvolil dopírku tak mi přišel email stím že jsem vybral způsob platby předem an účet , tak jsem si řek že jsem trubka a blbě to zmačknul , pár dní se nic nedělo a když jsem to urgoval tak bez odezvy , pak jsem hledal na googlu a podvedených bylo víc , tak jsem to zabalil , po cca 8 měsících unás zvoní policie že mě hledaj ohledně věci podvodný eshop , tak se to sepsalo , lidí bylo dost takže hromadná žaloba , každopádně jsem se hned na začátku zeptal zda je realná šance na vrácení peněz a upřímě mi bylo zdělen o že takový optimisti nejsou , takže na otázku zda se míním přidak k trestn
Kód: Vybrat vše
ému stíhání jsem odpověděl že ne protože by to stálo jen čas a odškodného bych se stejně nedočkal ,
tebe tím nechci odradit , spíš naopak když se jedná o takovou částku , nesmí jím to sviním projít
právě že je to zmrd a prochází mu to v pohodě. Každopádně na finančáku mu udělají kotrolu tak třeba dostane nějakou pokutku za nějaké chybky v účetnictví.
ale když už mám trvalé bydliště musí to s tou modrou obálkou klapnout. Ještě mám chut dát do místního zpravodaje inzerát aby se přihlásili všichni okradení třeba by se nás sešlo více a byla by sranda, ale to uvidím jak dopadnu sám, pak si klidně udělám čas abych ho pořádně vytrestal. I když toho času mám poslední dobou nějak málo.
ale když už mám trvalé bydliště musí to s tou modrou obálkou klapnout. Ještě mám chut dát do místního zpravodaje inzerát aby se přihlásili všichni okradení třeba by se nás sešlo více a byla by sranda, ale to uvidím jak dopadnu sám, pak si klidně udělám čas abych ho pořádně vytrestal. I když toho času mám poslední dobou nějak málo.
IQ156
IQ156
tak po dalším štourání nevěřím vlastním oším co jeho nová firma dělá
http://www.vyprodejsedacek.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
ty ceny asi budou tak nízké páč už jim je jednou lidi zaplatili
tak nevím jestli tam rovnou nemám jet s pár gorilama...
http://www.vyprodejsedacek.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
ty ceny asi budou tak nízké páč už jim je jednou lidi zaplatili

tak nevím jestli tam rovnou nemám jet s pár gorilama...
IQ156
IQ156
jestli policajti řekli ostatním co našim a všem to bylo jedno tak se nedivím že to takovým lidem prochází. Neni nějaká stránka, kde by se dalo upozornovat na podvodníky a podvodné firmy? Myslím že by měla dobrou návštěvnost hlavně v ČR.
IQ156
IQ156
Na první místo bych na ty stránky dal Úřad na ochranu osobnosti, nebo jak se ta "věc" jmenuje, který se stará hlavně o to, aby potrestal každého, kdo "chytí svého zloděje" a řekne to ostatním.lubos píše:... Neni nějaká stránka, kde by se dalo upozornovat na podvodníky a podvodné firmy? Myslím že by měla dobrou návštěvnost hlavně v ČR.
Mini soustruh SC-4
To je pravda, každý má dnes právo být zloděj a lhář, ale nedej bože aby to o něm nekdo řekl nebo napsal... Divný to národ a stát.....
IQ156
IQ156
Těch webů kde se zveřejňujou podvodné firmy je víc (stačí zadat do googlu "podvodné firmy"). Taky jsem před časem naletěl (2500 - Orion Elektro) a teprve pak (pozdě Bycha...) zjišťoval na podobných webech reference na danou firmu.