Kde se zaučit?
právě že pokud by to byla ta webka tak odpadá jakékoliv stříhání a zpracování a tím pádem to nikoho neobtěžuje. Já bohužel nejsem ten co by mohl někoho něco naučit ale až budu mít pořádnou mašinu určitě něco udělám. Taky mám v práci dost pomalé připojení ale dovedu si představit takový program kdy napíšu že zítra od 15. hodin budu frézovat kopyto na to a to na týhle ip adrese a kdo má zájem at se mrkne. Někdy mám pocit je trubka i internet je zaplaven videama která mají hodnotu 0, a ono vidět něco na live je lepší než sestříhané ze záznamu 

XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
_Pokud by mel někdo zájem tak mužu poskytnout IP na mou WEBKu na CNC. Používám to na sledování když u ní nejdem a jedu delsí programy a mám to nastrýmovaný na net kvuli mobilu. Ovšem netuším kolik lidí UPC internet unese.
-
Tak to bych se podival. Uz jen kvuli tomu jak to maka pomoci webu. DikCAWEDOG píše:_Pokud by mel někdo zájem tak mužu poskytnout IP na mou WEBKu na CNC. Používám to na sledování když u ní nejdem a jedu delsí programy a mám to nastrýmovaný na net kvuli mobilu. Ovšem netuším kolik lidí UPC internet unese.
UPC teda nic moc. Ja jsem presel k Netboxu, kde to tak nepada.
-
Videa bych ulozil jako avi a dal treba na ULOZTO.davidkucera píše:udelat server je jednoduche, videa je nejlepsi dat na youtube, prehrajer si je onlibe kazdy nez nejaek stahovani ci slozite resit formaty atd. , natocit to je uz slozitejsi .. zpracovat to to musi taky nekdo udelat ja to neumim ale jiste by se nekdo mohl najit .. staci oslobit skoly na tohle zamereneci skusit fora kde se tim lidi zabyvaji ale nemaji techniku a radi by neco skusili naucili .. potrebnou techniku rad zapujcim oni na oplatku zpracuji to co nekdo z Vas natoci rad bych treba kdyby nekdo elektrorezitivni obrabeni ci jine zajimave veci ..
Natocit? Kdyz jdu na skoleni tak vedle sebe postavim na stul kameru a nasmeruji ji na promitaci platno. Tam se predvadi to zajimave a vidis kde zrovna prednasejici klika.
Mam kameru, ktera ma v sobe 30GB HDD a staci nahravat 7,5 hodiny v celku (nekolik 4GB souboru) . Prevedu do avi a z 4 GB je 1GB. Vyhoda je , ze si to pustim v TV a na PC se ucim podle videa.
Fakt to nema chybu, kdyz doma mam jen jeden stroj na webu (abych nezaviroval i druhe).