Kdybych si to stavěl, tak si do toho určitě nezapomenu koupit v modeláři generátor zvuku parní lokomotivyPAKO.ll píše:mě je nejsimpatyčtější tato http://www.youtube.com/watch?v=Xvl_GwnK ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Rámová pila
-
prochaska
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Aleš Procháska
Pilu z odkazu bych taky nestavěl, asi i proto že jí mám a používámPetrT30 píše:ale myslím, že za tyhle prachy nemá smysl něco bastlit http://aukro.cz/litinova-ramova-pila-i2885522745.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak jsem už před časem spáchal šukalku. Nakonec, po zvážení výrobních složitostí, jsem vybral "starší typ". Není to bůhvíco, ale mockrát lepší, než řezat ručně. Zatím je to takový prototyp, který budu muset ještě trošku upravit.
Rotwerk 300
Sieg SX2L homemade cnc
Sieg SX2L homemade cnc
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to je takova staricka klasika
za 70 se to vyplati na obcasne rezani ale pocitej ze na tom bude spousta prace
pro hobby dilnu bude super
na produktivni praci to ale chce pasovku
za 70 se to vyplati na obcasne rezani ale pocitej ze na tom bude spousta prace
pro hobby dilnu bude super
na produktivni praci to ale chce pasovku
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
chcel by som to iba ako hobby, sem tam niečo odrezať presnejšie ako z ručnou pílkou, fonoval som ohladom tej pile, je bez motora
nebol by to zas taký problem, spýtal som sa či sa nadvihuje keď nie su zuby v zabere, že nie
tak rozmýšlam či sa preveziem 45km a pôjdem to pozrieť 
Nieje takyto principlepsi..nekolise sa to lebo je t ovedene po hornom rame akurat by to vyzadovalo mazanie. http://www.youtube.com/watch?v=6BvhZxfMPDU" onclick="window.open(this.href);return false;expertdb píše:Tak jsem už před časem spáchal šukalku. Nakonec, po zvážení výrobních složitostí, jsem vybral "starší typ". Není to bůhvíco, ale mockrát lepší, než řezat ručně. Zatím je to takový prototyp, který budu muset ještě trošku upravit.
Potřeboval bych poradit ohledně vyztužení té vrchní části pily. Nyní je ze dvou L profilu 25mm. Viz můj obrázek výše. Na krut je to velice měkké. Chci tam shora přidat buď jekl 50x20, nebo nějakou pásovinu 50x ??. Zajímalo by mne jak si stojí v porovnání na krut ten jekl vs. pásovina? Co je podle vás pevnější? Díky.
Rotwerk 300
Sieg SX2L homemade cnc
Sieg SX2L homemade cnc
pevnější bude jakl.. pokud teda ta pásovina nebude 50x20
nicméně je pravda že pokud tam dáš 50x50x5 Lko že to bude asi pevnější a nebudeš muset ubrušovat ty sváry zhora co tam máš..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
To pdf je fakt inspirativní, akorát jsem nepochopil jak pracuje ten válec/píst na přizvedávání listu při zpětném běhu. Odkazují se tam na "John Brittain clever power hacksaw" kde má být princip vysvětlen ale nějak se mi to na netu nepodařilo najít. Neumíte někdo ten princip popsat?
Dík melsoft
Dík melsoft