http://youtu.be/YMmr15mTzaU
Nenapadá vás, čím by to mohlo byť? Čidlo na odmeriavaní nemá na 100% žiadnu vôľu, takisto mŕtvola je 0,00..., rovnobežnosť - rozdiel vedenia a pravítka 0,07 na 300mm.
Jediné, čo sa mi javí ako pôvod tej chyby by mohlo byť "rušenie" kábla DRO dajme tomu prívodom k motoru, prípadne či netreba uzemniť to DRO??? Vzadu na displeji je síce nejaká svorka, ale čo a kam, to naozaj netuším...
Čisto teoreticky, riešili (a vyriešili) ste niekto niečo podobné?
A čo sa týka tej farby, Pavlínin chróm by bol perfektný a Benov "vintage" vzhľad je tiež luxus, ale ja to nechcem ničím natierať - žiadna farba, lak, fólia... Chcem to len s niečim streknúť (dajme tomu raz za dva mesiace) tak, aby to konzervovalo a chránilo pred hrdzou. Vyskúšam ten konzervačný olej na pušky, čo spomínal robokop, prípadne ma ešte napadá buď silikónový alebo teflónový sprej. Komaxit a pod. by bolo tiež super, ale už to naozaj nebudem rozoberať - zuhlovanie a nastavenie mi trvalo 4 dni...
Takže teraz už len dorobiť rozvádzač, nahodiť ostatné kryty, vyriešiť druhý problém (otázky na vás, ako na to, si nechám na neskôr

Pekný deň, Patrik