help soustruh S28
jako po elektrické stránce? skontroluj stykače, přívod atd.. je to v té levé noze..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
RaS píše:jako po elektrické stránce? skontroluj stykače, přívod atd.. je to v té levé noze..
to vse jsem udelal akorad se mi nezda ten od cerpadla ale to by nemelo vadit pro motor to je zvlast. 24V je 300V taky de to do tlacitka na zapnuti a dal uz mi to hlava nebere a nic nejde v manualu kdyz spustim stykac tak de motor se toci to sami i cerpadlo
a z tlačítka ti jde 24V na cívku stykače při sepnutí? v manuálu je schema elektriky je to hodně jednoduchý..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu