Moje meno je Michal Mizerák a som zakladateľ projektu, ktorý nesie názov ECOphones. O čo ide? V skratke sa jedná o produkt, ktorý kombinuje hudbu a obnoviteľné zdroje? Ako? Za pomoci slnečných kolektorov (amorfných), ktoré vám vytvárajú energiu a tú následne zálohujú do batérie, ktorá sa môže použiť ako náhradný zdroj pre mobil/mp3-ku či iné zariadenie podobného charakteru.
Pracujeme na tom už nejaký ten rok, pochodil som súťaže, dostal som nejaké ocenenia či už samotnú podporu od Západoslovenskej energetiky na zostrojenie prvého prototypu, ktorý vyšiel katastroficky. Dôvod? Nedostatok času, málo kontaktov, málo múdrych hláv. To sa však zmenilo a snažíme sa dostať nejako do reálnej formy naše výkresy, preto sa obraciam Práve sem o Vašu pomoc.
Navrhli sme si vlastnú konštrukciu, už nám zostáva len realizácia. V okolí sa však nenachádza firma alebo osoba schopná sa pustiť do niečoho takéhoto na pár kusov, preto ma zaujala možnosť takz. rapid prototypingu. Pozeral som, že niektorí účastníci tohto fóra sú vlastníkmi, poprípade majú prístup k 3-D tlačiarňam, ktoré by boli schopné nám vyrobiť prototyp lacno & rýchlo.
Tu je názorný obrázok nášho prototypu

Ak by niekoho z Vás naša práca zaujala a mali by ste chuť nám pomôcť (aj za fin. odmenu), prípadne doporučiť človeka, ktorý rád pracuje a pomáha ľuďom s takýmito projektami, privítame každú pomoc, informáciu či kontakt.
S pozdravom
Michal Mizerák
web: http://www.facebook.com/ECOphones?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;